MasterChef Suomi -ohjelman uudella kaudella tuomarina aloittava huippukokki Henri Alén paljastaa Ilta-Sanomille, että perheen rakkaalla koiralla Seljalla on hämmentävä tapa, joka aiheuttaa päänvaivaa huippukokille.

Alén kertoo, että Selja on melkoinen kikkailija, joka tottelee perheen emäntää täydellisesti, mutta hänen ja koiran välilllä on auktoriteettiongelmia. Seljalla on myös omalaatuinen harrastus, sillä se kantaa kotiin kilokaupalla naapurin koristekiviä.

– Vien yön pimeydessä muovipussilla naapurin tontille takaisin ne kivet. Kerran niitä oli kerääntynyt kymmenen kilon ämpäri, Alén paljastaa Ilta-Sanomille.

Naapuri on antanut Seljan erikoiselle harrastukselle siunauksensa, mutta Alénin perheelle koiran puuhat aiheuttavat silti päänvaivaa.

– Meidän terassi on aivan täynnä kiviä. Välillä olen vienyt sorttiasemalle kiviä, sillä niitä on kymmeniä kiloja.

Alén kertoo Seljan edesottamuksista usein myös Instagram-tilillään.

– Officen pöytä sekaisin… Keppejä, kiviä, leluja ja lankunpätkä. Koiran toimisto vaatisi pientä järjestelyä. Se on kohta taas isännällä sorttis-reissu tiedossa…

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

IS: Henri Alén sai yllättävän lahjoituksen ja toteutti kekseliään tempauksen – ”Olin, että ei s**tana!”

Henri Alén avautuu salaperäisestä ravintola-asiakkaastaan – peitenimellä esiintynyt mies paljastui harvinaisen merkittäväksi henkilöksi