Nelonen Media radiokanavat jatkaa uudistumistaan. Sanoma tiedotti 15. joulukuuta, että Radio Aalto lopettaa vuoden loppuun mennessä ja tilalle perustetaan naisille suunnattu Me Naiset Radio.

Me Naiset Radio täydentää Me Naiset -brändikokonaisuutta, johon kuuluvat uuden radion lisäksi viikoittain ilmestyvä aikakauslehti sekä digisisällöt. Uuden radiokanavan tavoitteena on tuoda radioon kahvipöytäkeskustelua, joka pitää sisällään suoraa ja rohkeaa puhetta naisten kesken.

– Me Naiset Radio käsittelee naisia kiinnostavia aiheita Me Naisten äänellä ja näkökulmilla. Teemme sisältöä, joka on oivaltavaa, terävää, informatiivista ja hauskaa. Kyseessä on ainutlaatuinen brändikokonaisuus, jolle ei taida löytyä verrokkia edes maailmalta, Me Naisten päätoimittaja Iina Artima-Kyrki kertoo.

– Kanavan musiikki on energistä pop-musiikkia modernilla painotuksella. Se on hyvän mielen musaa, joka on varmasti myös monen miehen mieleen, Me Naiset Radion ohjelmapäällikkö Paula Niska sanoo.

Uuden radiokanavan aamussa aloittavat 20-30-40 -podcastista tutut Alina Kangasluoma ja Ida-Liina Huurtela. Radio Aallolta tuttu Elli Collan jatkaa myös Me Naiset Radion taajuudella. Iltapäivää juontaa Jenni Alexandrova, jonka juontajaparina kuullaan kuukausittain vaihtuvia persoonia. Tammikuussa tämän tontin täyttää Ellen Jokikunnas.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Me Naiset Radio aloittaa lähetyksensä 1.tammikuuta 2021.

Lue myös:

IS: Sami Kuronen lopettaa Radio Aallon aamujuontajana – ”Neuvottelut jatkosta kesken”

IL: Radiotoimittajien irtisanomiset jatkuvat! Nyt tuli potkut Jarkko Valteelle ja Ari Hurstille