Tunnettu julkkiskiinteistövälittäjä Kaisa Liski on saanut tuomion törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Liski määrättiin Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa vuoden ja 2 kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon.

Ehdollisen vankeustuomion lisäksi Liski joutuu maksamaan velkojille yli 260 000 euroa. Hänet on myös määrätty kolmen vuoden mittaiseen liiketoimintakieltoon, joka päättyy kesäkuussa 2025. Liski voi tämän ajan toimia työntekijänä, mutta ei yrittäjänä.

Liskin saama rangaistus käy ilmi julkisesta tuomiolauselmasta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Oikeuden mukaan Liski on luovuttanut varoja itselleen ja yhtiön ulkopuolelle yli 260 000 euron edestä, vaikka on ollut tietoinen yhtiönsä taloudellisista vaikeuksista. Liski pahensi toiminnallaan merkittävällä tavalla yhtiön maksukyvyttömyyttä. Lopulta yhtiö asetettiin konkurssiin lokakuussa 2019.

Liskin toiminta oli muun muassa osakeyhtiölain ja verolainsäädännön vastaista, eikä rahojen luovuttaminen ollut liiketaloudellisesti perusteltua.

Lue myös:

IL: Kaisa Liski tuomittiin maksamaan 600 000 euron korvaukset – julkaisi mystisen päivityksen: “Näytän sinulle”

Kaisa Liskin syntymäpäivät saivat surullisen päätöksen – rakas perheenjäsen menehtyi: “Elämä yllättää, mutta niin yllättää kuolemakin”