Big Brother -voittajana tunnetuksi tullut Kristian Heiskari paljastaa tuoreella Kristianin heimoneuvosto -videollaan saaneensa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa yhteensä yli kymmenen eri lääkärinhoitoa vaativaa vammaa.

Samassa yhteydessä Heiskari paljastaa joutuneensa 15-vuotiaana motocross-onnettomuuteen, jossa hän loukkasi olkapäänsä. Heiskari on telonut olkapäänsä myös uudelleen aikuisiällä.

Nyt olkapää sai jälleen iskun Selviytyjien kuvauksissa, kesken Heiskarin tehtäväsuorituksen.

– En tiedä, mikä veto minulla tuli siihen olkapäähän, mutta tuntui helvetin ikävältä, Heiskari muistelee tilannetta.

– Heti tämän kisan jälkeen, mitä ei kameroille välittynyt, sain kyllä lääkäreiltä hyvää hoivaa, hän iloitsee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Heiskari sanoo, ettei hoitokokemus itsessään tuntunut erityisen mukavalta. Mutta se oli kuitenkin tehokas, mistä mies on kiitollinen.

– Pistettiin kauhea jääpaketti tuohon, ja siinä oli muutenkin helvetin kylmissäään. Niin se oli kyllä hyvin epämiellyttävä kokemus. Mutta se varmasti myös paljon auttoi siihen, että tuon olkapään kanssa pystyi yleensäkään jatkamaan, Heiskari kuvailee.

– 5/5 lääkärihoito, hän hehkuttaa.

Mitä muita vammoja Heiskari sai Selviytyjissä? Katso Kristianin heimoneuvosto -ohjelma kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

Kristian Heiskari kieltäytyi lähtemästä Selviytyjiin hänen kanssaan samalle kaudelle osallistuneen BB-tähden kanssa – ”On tultu otettua paljon yhteen”

Kristian Heiskari rehellisenä hänen ja Marianne Kiukkosen salakielestä – kehittivät Selviytyjissä nerokkaan tavan suojella toisiaan