Huippuviulisti Linda Lampenius, 51, on ollut uransa aikana monessa mukana. Musiikin ohella Linda on työskennellyt myös monille kansainvälisille brändeille ja vieraillut näyttelijänä eurooppalaisissa ja yhdysvaltalaisissa televisiosarjoissa, kuten Baywatchissa.

Vuonna 1996 Björn Borg -muotifirma tarjosi Lindalle mallisopimusta ja sittemmin hänestä tuli Björn Borgin keulakuva. Linda sai runsaasti kansainvälistä mediahuomiota esittelemällä näytöslavoilla uima-asuja viulua soittaen.

Nykyisin Ruotsissa asuva Linda jakoi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa soittaa viulua yllään valkoiset alusvaatteet ja pitkävartiset saappaat.

– Esiintymässä Björn Borgin muotinäytöksessä vuonna 1997, Linda kirjoittaa kuvatekstissä.

Lindan julkaisema kuva on kerännyt runsaasti ihailevia kommentteja.

– Niin kaunis ja tyylikäs malli ja kuva.

– Niin uskomattoman kaunis!

– Siis niin upea kuva!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lindan elämästä ilmestyy 21. lokakuuta omaelämäkerta Kesytön elämäni (Otava). Hän käy kirjassa avoimesti läpi kipeitä kokemuksiaan, jotka liittyvät muun muassa syömishäiriöön, seksuaaliseen ahdisteluun ja julkeaan vallankäyttöön, mutta kertoo myös musiikillisista kohokohdista ja menestyksestä.

Lue myös:

Linda Lampenius julkaisi tunteita herättävän alastonkuvan – julkaisee pian kirjan elämästään – ”Tämä on ollut minulle pitkä ja vaikea matka”

Linda Lampenius muistelee tv:ssä esiintymistään peppu paljaana: ”Housut putosivat”