Entinen missi Lola Odusgoa lensi hiljattain trooppisiin maisemiin työmatkalle. Odusoga ei ole paljastanut matkan tarkkaa syytä julkisuuteen, mutta monet naisen seuraajat ovat arvailleet Odusogan olevan reissussa tosi-tv-ohjelman kuvausten vuoksi.

Viikonloppuna Odusoga julkaisi itsestään näyttävän selfie-kuvan, jossa hän poseeraa iloisissa tunnelmissa värikkäät bikinit yllään. Kuvasta päätellen Odusoga on juuri käynyt uimassa, sillä hänen ihonsa on kostea pienistä vesipisaroista.

Näet kuvan alta tai täällä.

Ilmeisesti kaunis kuva ei ole ollut kaikkien mieleen, sillä maanantaina (4.7.) Odusoga on lisännyt Instagram-tililleen saman kuvan uudella rajauksella.

Päivityksessään Odusoga kertookin edellisen kuvansa aiheuttaneen pienimuotoisen törkykommenttien myrskyn.

– Hei terkut työreissusta! Tällä fiiliksellä ja eri rajauksella uuteen viikkoon! Parempi? Pystyykö nyt olee? You ok there? Odusoga kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tekstissään Odusoga luettelee eri kommentteja, joita on aiemman julkaisunsa jälkeen vastaanottanut.

– Huono rajaus.

– ”Tissit tiskiin”.

– Jollekin meikitön nainen oli taas liikaa. Ja yks ihmetteli miks rinnat pitää näkyä kuvassa, kun jos mies tekis saman vehkeillään, ois se hirveetä.

Vaikka kommentit ovat ikäviä, vaikuttaa Odusoga suhtautuvan niihin huumorilla. Hän toteaa nauruemojin kera oppivansa ”joka päivä kyllä jotain uutta”.

– Taitaa olla Suomessa aika lämmin edelleen kun taas niin montaa niin kiristää? Odusoga pohtii.

– No hei, täällä on myös toosi lämmintä, mut täällä ei kyllä kellään kiristä yhtään, ja me ollaan sentäs pitkii päivii töissä koko jengi, hän täräyttää pilke silmäkulmassa.

Lue myös:

Lola Odusogalta yllättävä paljastus: “Olen haaveillut tästä hetkestä koko elämäni!”

Pääministeri Sanna Marin vietti näyttävästi Pride-viikonloppua – eräs yksityiskohta sai somen sekaisin: “Erinomainen valinta”