Somepersoona Maisa Torppa on viettänyt sosiaalisen mediassa hiljaseloa tammikuusta saakka. Nyt Maisa kuitenkin julkaisi julkisella Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoilee kuulumisiaan omin sanoin.

Maisa odottaa parhaillaan lasta yhdessä puolisonsa Mikon kanssa ja kertoo, että pääsääntöisesti heille kuuluu hyvää ja raskauspahoinvointikin on helpottanut. Valitettavasti perheen kiusaaminen on kuitenkin jatkunut, eikä Maisa voi sanoa vaikeiden aikojen olevan vielä ohi.

– Elämässämme oli siis ihminen kenet poistaessamme kuvioista, on tehnyt kaiken, jotta elämämme menisi pilalle. Siinä valitettavasti osittain onnistuen, Maisa kirjoittaa.

Kyseinen henkilö tehtailee Maisan mukaan edelleen säännöllisesti uusia asioita perhettä kiusatakseen.

– Itse emme pysty edes mihinkään varautumaan, koska oma mielikuvitus ei riitä tällaisiin järkyttäviin tekoihin joita vähän väliä tulee esiin. Olisi ollut niin ihanaa, että olisin voinut ylpeänä kertoa, etteivät viime kuukaudet olisi vaikuttaneet meihin. Ne kuitenkin ovat. Etenkin minuun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Epätoivoinen teko

Maisa myöntää vaipuneensa niin syvälle epätoivoon, että pyysi miestään täyttämään avieropaperit yhdessä. He jättivät avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen viime viikon tiistaina (23.2.).

Eropaperit kuitenkin vedettiin jo muutaman tunnin kuluttua pois.

– Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota, jotta tämä kiusaaminen loppuu. Meidän eroahan tämä yksi ihminen ja lehti haluaa. Näin syvälle epätoivoon tämä tilanne minut hetkellisesti ajoi.

– Hävettää oma käytös aivan suunnattomasti. Jos jotain hyvää, niin ehkä pohjalla käyminen toi meitä vielä lähemmäksi toisiamme.

Maisa näkee nykyisessä elämän- ja maailmantilanteessa vaikeuksista huolimatta myös jotain hyvääkin. Hän on nauttinut talvisesta luonnosta, aloittanut uutena harrastuksena ruoanlaiton ja innostunut luonnonkosmetiikasta.

– Huomaan, että minusta on karissut viimeinenkin pinnallisuus. Materiaalilla ei ole enää paljoa merkitystä.

– Suurin toive elämässä on, että saisimme olla terveitä ja rauhassa. Täytyy vain yrittää nauttia niistä pienistä asioista jotka on hyvin.

Maisan ja Mikon jättämästä avioerohakemuksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Maisa Torppa palasi someen uudella tilillä – ”Siellä pääsee oikeuksiinsa kaikki meidän lapsista Mikkoon”

Maisa Torppa säteilee uudessa raskauskuvassa – kerää ihasteluja: ”Tyylikäs mama!”