Salarakkaana julkisuuteen noussut Marika Fingerroos antaa Metropolille pitämässä vlogissaan vinkit joululahjojen ostamiseen.

– Ensin kaikille tulee mieleen, etten mä voi ostaa tyttö- tai poikaystävälle joululahjaa, jonka olen ostanut seksitavarakaupasta. Sen verran pitää kertoa, että tämäkin pitsihepene, joka näyttää tavalliselta yöpaidalta, on ostettu seksikaupasta. Tämä ei ole mielestäni liian porno, vaan viettelevän seksikäs, rintavarustuksen paljastavassa yöasussa esiintyvä Marika Fingerroos kertoo.

Marika haluaa muistuttaa, että seksitavaraliikkeestä löytyy muutakin kuin dildoja ja rajumpia välineitä.

Marika on törmännyt myös tilanteeseen, etteivät ihmiset uskalla mennä edes käymään seksitavaraliikkeessä. Heitä jännittää myös se, että jos lahjansaaja avaa paketin kaikkien sukulaisten nähden jouluaattona.

– Kaikkia joululahjoja ei tarvitse laittaa yhteiseen lahjasäkkiin, vaan ”makuuhuoneen herättelijät” voi laittaa tyynyn alle, Marika vinkkaa.

Marika esittelee vlogissaan suuren määrän seksitavaraliikkeen tuotteita. Katso, jos rohkenet.

Lue myös:

Marika Fingerroos paljastaa, miksi lopetti yhteistyön Martina Aitolehden kanssa: ”Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää”

Marika Fingerroos seksuaalisesta häirinnästä: ”Tänä päivänä loukkaannutaan, jos pomo kehuu kaula-aukkoa”

Miesporukka hyökkäsi Marika Fingerroosin kimppuun ja yritti raiskata – poliisin mukaan oma syy: ”Se oli aikamoinen sokki”