Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen tuomittiin eilen keskiviikkona 6. huhtikuuta kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Pikkarainen on ottanut tuomioonsa kantaa omalla Instagram-tilillään ja tehnyt seuraajilleen selväksi, ettei ole tyytyväinen oikeuden päätökseen.

– Olen sanaton! Itken ja makaan! Olen paniikissa! Tää on kohtuutonta! Tää on väärin, Hannu kirjoittaa julkaisemassaan postauksessaan.

– Käräjäoikeuden päätös ei todellakaan tyydytä, mutta se ei myöskään ole vielä lainvoimainen tuomio. Taistelu siis jatkuu ja valitus lähtee hoviin, hän painottaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Julkaisussaan Pikkarainen toivoo totuuden voittavan.

– On oikeesti käännettävä kaikki kivet ja kannot. Aivan kaikki. Tää peli ei vetele! mies julistaa.

Pikkaraisesta hetki sitten eronnut hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ei ole kommentoinut entisen kumppaninsa tuomiota millään tavalla.

Instagramista päätellen Aitolehdellä ei ole elämässään huolen häivää, sillä hän lomailee parhaillaan Espanjan auringon alla Marbellassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti on päivittänyt someen aktiivisesti kuulumisiaan luksusmatkaltaan, johon kuuluu runsaasti treeniä ja liikuntaa.

Eilen hän hehkutti lomaansa avoimesti Instagramin Stories-osiossa. Aitolehti julkaisi kuvan, jossa hän istuu shortsit jalassaan ja vihersmoothie kädessään vuokra-autonsa ratissa.

– Shortsit jalassa. Lemppari smoothie. Pyörä haettu. Aurinko paistaa ja täällä kurvailen mun pikku Wolkkarilla. Tytöt soitti just, että kotona on kaikki hyvin. Life is good (suom. elämä on hyvää), Aitolehti kuvailee Instagram-tarinoissaan.

Myöhemmin Aitolehti julkaisi Stories-osiossaan videon, jossa hän pyöräilee jylhissä vuoristomaisemissa.

– Ai että mä nautin, hän kirjoittaa videonsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta tuomittu Hannu Pikkarainen kommentoi tuomiotaan: ”Itken ja makaan”

Hannu Pikkarainen avautui ensi kertaa voinnistaan oikeuskäsittelyn jälkeen: ”Henkisesti on ollut rankkaa”