Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä Victorian kanssa.

– Kiitos että just sä teit musta äidin, Martina Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Martinan esikoisen isä on radiojuontaja Esko Eerikäinen.

Esko Eerikäinen kertoi hiljattain Instagram-tilillään tehneensä rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka oli häiriköinyt hänen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden 13-vuotiasta Victoria-tytärtä.

– Wolt-kuski oli pysäyttänyt hänet kysyäkseen, että mistä löytyy Iso Roobertinkatu, vaikka hänellä on kännykkä kädessä. Tyttäreni ystävällisesti neuvoi englannin kielellä missä on Iso Roobertinkatu, jolloin tämä Wolt-kuski oli tarttumassa häntä kädestä kiinni ja sanoi, että: ”tule näyttämään minulle”. Vicke sanoi, että hän ei voi lähteä, että hänellä on koulu, ja lähti kävelemään pois peloissaan eikä uskaltanut katsoa taakse, Esko kertoi 15. maaliskuuta Instagramissa.

Martina Aitolehti kommentoi tapausta Iltalehdelle Fitnesspäiväkirjat-ohjelman pressitilaisuudessa. Aitolehden mukaan hän on puhunut tapahtuneesta tyttärensä kanssa.

– Me olemme puhuneet siitä. En kuitenkaan tehnyt siitä niin isoa numeroa. Se, että meidän hienostokadulla tuollaista tapahtuu, on huolestuttavaa, Aitolehti kertoo vakavana Iltalehdelle.

Martina korostaa, että kaikki on tällä hetkellä hyvin.

– Ehkä se tapaus oli muistutus meille kaikille, että täytyy olla valppaana ja niiltä omilta lapsilta kannattaa kysyä asioista ja pitää keskusteluyhteys, hän sanoo.

Lue myös:

Ohhoh! Martina Aitolehti yllätettiin romanttisesti ystävänpäivänä – paljonpuhuva ökylahja arvoltaan satoja euroja: ”Kiitos elämä”

Ohhoh! Martina Aitolehti metsästää hääpukua Roomassa – paljonpuhuva vihjaus kosijasta: ”Ne junat menivät jo”