Suurta suosiota nauttiva hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti joutui vuosi sitten vaativaan leikkaukseen, jossa hänen pakaran takareiden väliset kolme jännettä operoitiin paikoilleen.

Leikkauksen jälkeen Aitolehteä odotti pakkolepo ja raskas kuntoutusjakso. Töitä on tehty paljon, sillä jo tänä kesänä Aitolehti osallistui kahteen triathlon-kilpailuun.

Nyt Aitolehti avautuu kuluneesta vuodestaan omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut koskettavan videon, jossa nähdään, kuinka Aitolehti kuntouttaa itsensä leikkauspöydältä takaisin huippukuntoon.

Videon oheen Aitolehti on lisännyt tekstin, jossa hän kertaa tuntemuksiaan viime kuukausilta.

– Tasan vuosi sitten mun oikean puolen takareiden ja pakaran kiinnittävät jänteet (kaikki kolme) ankkurointiin takas kiinni erittäin vaativassa leikkauksessa, Aitolehti aloittaa tekstinsä.

– Olin 6kk juoksematta, josta 3kk totaali levossa. Kuntoutusprosessi oli hidas, mutta tiesin että sen jälkeen palaan vahvempana kuin koskaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehden mukaan kunnon rakentaminen alkoi ”täysin alusta” heti alkuvuodesta 2022.

– Pala palalta opettelin parempaa kärsivällisyyttä, ymmärrystä, kehon, valmentajien ja lääkärin kuuntelua, hän kuvailee.

– Jotain isoa on jäänyt takataskuun. Kiitollinen siitä.

Kulunut kesäkausi on tuonut Aitolehdelle runsaasti onnistumisia.

– Tälle kaudelle on mahtunut paljon. Täysmatka Frankfurtissa kaikkineen vaikeuksineen. Tallinnan puolimatkalta olisin napannut toisen paikan ens vuoden MM- kisoihin. Motivaatio on huipussa ja keho toimii. Jokainen treeni ja jokainen startti on vienyt valovuoden eteenpäin ja vahvistanut mua ensi vuoden maailmanmestaruus kisoihin Lahdessa. Tavoite omassa päässä on asetettu ja sitä kohti mennään.

Aitolehden osalta tämän kauden kilpailut eivät vielä ole ohi. Muutaman viikon päästä nainen suuntaa Espanjan Barcelonaan ottamaan mittaa triathlonin puolimatkasta.

– Kausi paketoidaan kolmen viikon päästä Barcelonan puolimatkalla, minne lähden kaikki tän kauden opit ja eväät mukana, Aitolehti paljastaa.

– Kova työ ja usko omaan tekemiseen palkitsee aina. Just do it! hyvinvointivaikuttaja kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehti avautuu vihdoin myrskyisästä suhteestaan Stefan Thermaniin – ”Katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria”

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen häiden karut yksityiskohdat ensimmäistä kertaa julki – ”Onko hyvä mennä naimisiin, jos pitää vetää turvakännit?”