Hyvinvointiyrittäjä ja mediapersoona Martina Aitolehti jakoi tänään maanantaina (27.3.) omalla Instagram-tilillään onnellisen uutisen. Aitolehti kertoo ostaneensa perheelleen uuden kodin.

Asia käy ilmi Aitolehden Stories-julkaisuista, joita hän on lisännyt Instagramiin seuraajiensa iloksi. Postauksissa Aitolehti kuvaa kännykällään ostamansa asunnon valoisia huoneita.

Tuoreista päivityksistä päätellen Aitolehden uusi jugend-tyylinen kotitalo sijaitsee Helsingin keskustassa. Tilavan asunnon suurista ikkunoista avautuu näyttävä näköala kaupungin kattojen ylle.

– Niin se elämä ottaa taas askeleen eteenpäin ja meidän perhe muuttaa sopivampaan asuntoon, Aitolehti muotoilee julkaisemansa Stories-videon ohessa.

Aitolehti on kuvannut Instagramiin myös asunnostaan löytyviä, koristeellisia kakluuneja.

– Näistä olen haaveillut! hän paljastaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Martina Aitolehden elämä on kuluneiden vuosien sisällä ollut täynnä värikkäitä käänteitä. Naisen kohuntäyteisistä seurustelusuhteista on uutisoitu laajasti mediassa, ja haasteita yrittäjän arkeen on tuonut myös vaikea loukkaantuminen ja siitä toipuminen.

Tällä hetkellä Aitolehti vaikuttaa elävän varsin onnellista elämää työn ja urheilun parissa. Ystävänpäivänä (14.2.) Aitolehti kertoi Instagramissa tullleensa yllätetyksi valtavalla ruusukimpulla.

– Lähetti oli tuonut mulle isoimman ruusukimpun mitä oon ikinä nähnyt. 100 ruusua ja ihan mieletön kirje, Aitolehti kirjoitti tuolloin.

– Kiitos elämä ja kaikki rakkaat mun ympärillä, hän summasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Ohhoh! Martina Aitolehti yllätettiin romanttisesti ystävänpäivänä – paljonpuhuva ökylahja arvoltaan satoja euroja: ”Kiitos elämä”

Ohhoh! Martina Aitolehti metsästää hääpukua Roomassa – paljonpuhuva vihjaus kosijasta: ”Ne junat menivät jo”