Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemen lähettämät törkyviestit ovat olleet yksi syksyn kuumimmista puheenaiheista.

Suuressa kansansuosiossa ollut Aku Hirviniemi joutui kohun keskelle, kun Erika Helin paljasti näyttelijän lähettäneet seksuaalissävytteisiä viestejä vuosien ajan. Viesteistä uutisoi alunperin Seiska.

Aku laittoi viestiä Helinille OnlyFansin perustamisen tiimoilta.

– Olimme aiemmin jutelleet, jos Aku liittyisi myös OnlyFansiin ja alkaisi tekemään sinne sisältöä ja olin häntä kannustanut. 

– Ehkä naiivina ajattelin, että hän haluaisi oikeasti sinne liittyä ja kysyy neuvoa, kun olen tehnyt sitä jo monta vuotta, Helin kertoi MTV:lle

Hirviniemi halusi lähettää Erika Helinille pornoksi kuvailemansa videon. Helin kuitenkin kieltäytyi eikä näyttelijä tämän seurauksena lähettänyt mitääb.

– Jäi sellainen olo, että hän halusi tahallaan johdatella keskustelun OnlyFansin kautta seksiin. Tämän jälkeen hän ei ole minua lähestynyt, paitsi silloin, kun tuli tieto, että Seiska tekee jutun, Helin kertoi MTV:lle.

Ikäviä uutisia satelee: törkyviestejä lähetellyt Aku lensi ulos merkittävästä tuotannosta

Elina Tervo astui esiin ikävien Aku Hirviniemeen liittyvien tietojen kera

Miss Helsinki 2021 ja fitnessvaikuttaja Elina Tervo kertoi MTV Uutisille saaneensa suosikkinäyttelijältä monia seksuaalissävytteisiä viestejä Instagramin välityksellä. Hirviniemi laittoi ensimmäiset viestit korona-ajan alussa, jolloin fitnessvaikuttaja oli Portugalissa.

– Hän aina aloittaa ihan normaalisti ja sitten viestit menevät oudoiksi. Silloin hänen asiansa liittyi Keihäsmatkat-sarjaan. Se oli juuri tullut ulos ja hän haki seuraavalle tuotantokaudelle uutta lentoemäntää. Sitä ei koskaan tehty, eikä ilmeisesti ollut koskaan tulossakaan. Hän pyysi minua koekuvauksiin, jossa harjoiteltaisiin pussailua, että ”se menisi paremmin sitten kameran edessä”, Tervo kertoi MTV:lle.

Tervon mukaan Hirviniemi tarjoutui myös oppaaksi Barcelonaan. Elina Tervo painottaa etteivät hän ja Hirviniemi ole ystäviä ja tällaisten viestien lähettäminen on turhauttavaa sekä väärin.

– Ymmärrän, että joskus voi heittää läppää tuntemiensa ihmisten kanssa. Mutta et voi tuntemattomille ihmisille jatkuvasti lähetellä tuollaisia viestejä, jos he tuovat ilmi sen, ettei kiinnosta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun alalla oleva ihminen pyytää johonkin rooliin, jota ei ole olemassa. Se on tosi turhauttavaa ja väärin, eikä tuollaista asemaa saisi käyttää hyväkseen. Se on aikani tuhlaamista ja minun esineellistämistäni, eikä pitäisi kuulua tähän maailmaan enää ollenkaan, Tervo kertoo MTV:lle