Lapsistaan pitkään erossa ollut Helena Koivu jakoi koskettavan videon sosiaaliseen mediaan.

Mikko Koivun ja Helena Koivun erosaaga oli yksi viime vuoden puhutuimmista kohuista. Erokiista äityi niin pahaksi, että Helena menetti lopulta Yhdysvaltojen kodin ja auton.

Kiistaa Turun kakskerrassa sijaitsevasta huvilasta

Seiskan mukaan Helenan vierailu ei sujunut onnistuneesti. Lehdelle kerrottiin Helenan menneen syyskuun 26. päivä Mikon ja Helenan puoliksi omistamalle merenrantakiinteistölle Turkuun ja lopputuloksena tarvittiin poliisit paikalle.

– Totta se on, Yhdysvaltojen Minnesotaan palannut Helena vahvistaa Seiskalle.

– Menin puoliksi omistamaani Suomen-kotiini omalla avaimellani. Ex-mieheni piti tuoda lapset luokseni, mutta lopulta tilanne eskaloitui siihen, että poliisit poistivat minut kiinteistöltä, Helena kertoo syyskuun tapahtumista Seiskalle.

Helena omistaa kiinteistöstä puolet, vaikka omistusosuutta ollaan yritetty siirtää kokonaan Mikko Koivun nimiin.

– Olin jo etukäteen selvittänyt juridisen puolen, ja minulla piti olla täysi oikeus mennä Suomen-kotiini, Helena näpäyttää.

– Tämä sopi aluksi myös Mikolle. Olimme jo sopineet lasten luovutuksesta, koska kyseessä oli minun tapaamisvuoroni.

Raju riita Koivujen Suomi-kodissa – poliisit joutuivat poistamaan Helenan

Helena Koivu paljastaa miten poliisi kohteli häntä: ”Jos tulen takaisin niin he…”

Saapui Suomeen jouluksi

Suomeen jouluksi saapunut Helena Koivu pääsi tapaamaan lapsiaan ja viettämään heidän kanssaan aikaa. Helena julkaisi koskettavan videon, jossa lapset leikkivät ja harrastavat erilaisia aktiviteetteja ulkona sekä sisällä.

Oikeuden tekemä päätös synkisti Helenan tunnelmia ennen joulua

Helena kertoi olevansa uupunut ja täysin ymmällään oikeuden tekemästä päätöksestä.

– Olen pahoillani etten ole vielä selventänyt mitä tänään tapahtui. Olen vain ollut uupunut ja suurissa kivuissa. Tämä kaikki on niin sairasta, tämä on niin väärin lapsiani kohtaan. Lapset kärsivät, minä kärsin ja tämä on niin hullua etten enää löydä sanoja sille miten näin voi tapahtua. En ole koskaan tuntenut näin paljoa kipua koko elämäni aikana, Helena kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Lapsiaan ikävöivä äiti myös totesi ettei hänellä ole varaa palkata asianajajia hoitamaan tapausta.

– Kaipaan lapsiani ja ei ole olemassa mitään oikeutta eikä ketään joka voi taistella lapsieni oikeuksien puolesta, koska minulla ei ole varaa palkata asianajajaa. Tämä on puhdasta pahuutta, Helena kirjoittaa Instagramissa vapaasti suomennettuna.

Helena Koivu jakoi tämän jälkeen Instagramin tarinat -osioon koskettavia muistoja lastensa kanssa.