Näin Suvi Pitkänen karisti raskauskilot – katso kuvavertailu

Suvi Pitkäselle kertyi raskauden aikana 20 lisäkiloa, jotka hän halusi karistaa nopeasti synnytyksen jälkeen. Suvi kertoo blogissaan, että vaikka ei ole ”fitnesfanaatikko”, hän on noudattanut melko tunnollisesti personal trainer Nora Vuorion hänelle laatimia ohjeita.
– Treeniohjelman ja ruokavalion minulle on laatinut Nora Vuorio (www.teamnora.fi) joka huomioi ohjelmissa minun elämänrytmini ja tavoitteeni. Uusi ruokavalio sopii minulle täydellisesti ja olen noudattanut sitä 80 %, välillä maito-ja gluteiinipitoisilla tuotteilla herkutellen. Sokeri on jäänyt minulla kokonaan pois ruokavaliosta enkä kaipaa sitä enää lainkaan. Liikun joka päivä mutta salikerrat minulla eivät ole ylttäneet ohjelmassa määritettyyn määrään. Tähän pitkälti syynä huono aikataulurytmitys. Olen luvannut itselleni kiinnittää nyt tähän huomiota ja rytmittää arkeni ja aikatauluni fiksummin. Ruokavalion kanssa pitää olla kärsivällinen. Muutos vie aina aikaa. Ja ehkä sen takia näitä ”vapaasyöntipäiviä” olen aina välillä pitänytkin mutta nyt kun huomaan että muutosta on todella alkanut tapahtua, motivoi se entisestään jättämään näitä turhia ”herkkupäiviä” pois.
Suvi korostaa, että kilot eivät katoa välittömästi, vaan pitkäjänteisen työn tuloksena.
– Kyllä sitä tulosta näköjään oikeasti tulee vaikkei se yhdessä yössä tapahdu. Liikaa en anna dieetin ja treenien ohjata elämääni, hyvin realistitisesti mennään päivä kerrallaan eteenpäin. Kudoksen palautumisen kanssa olen oppinut olemaan realistinen. Kaksi raskautta näkyy kropassa ja niin kuuluunikin. Myös sivuprofiilini on leveämpi kuin ennen, hyväksyn sen. Nyt on vasta matkaa 4 kk takana ja paljon edessä! Kyllä tässä vielä rantakuntoon päästään. 😉
Suvi ei keskity dieetin aikana ainoastaan tuijottamaan puntaria.
– Peili ja mittaunauha ovat minulle painoa tärkeämpiä, mutta kyllä minua ilahduttaa se tieto että 20 raskaukiloa on nyt pitkälti käristettu! Tämän päivän painoni oli 65 kg. Sairastelusta johtuen normaalipainoni oli ennen raskautta juuri näissä lukemissa, joten käytännössä se tarkoittaa että kilot on karistettu, nyt kohti kehoni normaalitilaa terveellisellä ruokavaliolla, stressittömämmällä elämällä ja rennosti liikkumalla!
Tässä Suvin ”ennen ja jälkeen” -vertailukuvat:

Vasen kuva otettu 2.2., keskimmäinen 8.3., oikealla oleva kuva 29.5.

Lisää vertailukuvia sekä koko kirjoitus Suvi Pitkäsen kotisivuilla.
Suvi Pitkäsen realitysarjaa voi seurata osoitteessa Metropoli.net.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.