Petetty Maisa Torppa avautuu suhteestaan Jari-Matti Latvalaan – ”En ymmärrä, miksi hän teki mulle niin”

Lentoemäntä ja mediapersoona Maisa Torppa kertoo tällä viikolla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kohusuhteestaan rallitähti Jari-Matti Latvalaan. Pariskunnan oli tarkoitus avioitua uutenavuotena 2019, mutta he erosivat kaksi kuukautta ennen häitään.

Tämän vuoden helmikuussa uuden kumppaninsa kanssa avioitunut Torppa avautuu toimittaja Maria Veitolalle edellisestä parisuhteestaan ja taustoittaa rehellisesti sitä, miksi päätti erota Latvalasta.

– Luulin, että meillä oli kaikki hyvin. Luulin, että meillä oli oikeasti maailman paras parisuhde, Torppa muistelee tuntemuksiaan.

Kaikki ei kuitenkaan ollut aivan sitä miltä vaikutti.

– Sain yhteisellä lomamatkallamme tietää, että hän oli pettänyt minua todella monen eri naisen kanssa, Maisa kertoo suoraan.

– Aluksi en voinut uskoa sitä. Ensin hän myönsi yhden, sitten toisen ja kolmannen. Rupesin selvittämään niitä itse, ja niitä tuli koko ajan lisää ja lisää.

29-vuotias Maisa kuvailee kyyneleet silmissä sitä, kuinka hän oli koko suhteen ajan tehnyt kaikkensa, jotta hänen ex-kumppaninsa olisi onnellinen.

– Valvoin hänen kanssaan yöt, kun preppasin ja valmensin häntä. Annoin kaiken energiani sille, että hän saisi toteuttaa omaa unelmaansa, Torppa toteaa.

– Kyllä annoin anteeksi, mutta en pystynyt unohtamaan. En voi sille mitään, että rakkauteni kuoli suurimmaksi osaksi siihen.

– En ymmärrä, miksi hän teki minulle niin.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00

Lue myös:

Maisa Torppaa kiristettiin lehtikuvauksissa – pakotettiin riisuutumaan alusvaatteisilleen vasten tahtoaan

Hannes Hyvönen avautuu suhteestaan Martina Aitolehteen – romanssi päättyi todella ikävällä tavalla!

Seiska: Sara Siepi tapailee nuorta popparia – ikäeroa 8 vuotta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.