Juontajatähti Sami Kurosen kanssa seurustellut bloggaja ja toimittaja Mirkka Torikka avautuu sosiaalisessa mediassa entisestä työpaikastaan Temptation Island Suomi -ohjelman tuotannossa.

Torikka ja Kuronen alkoivat seurustelemaan vuonna 2013 ja heidän suhteensa kesti yhteensä neljä vuotta. Tuona aikana Torikka työskenteli maskeerajana Temptation Island -ohjelman kahdella ensimmäisellä kaudella. Kuronen on toiminut alusta asti Temppareiden juontajana.

Nyt Tempparit on joutunut suuren kohun keskiöön, kun ohjelmaan osallistuneet ovat jakaneet mediassa järkyttäviä tarinoitaan kulisseissa tapahtuneista vääryyksistä. Myös Torikka on ottanut aiheeseen kantaa kertomalla hyvin avoimesti omat mielipiteensä ohjelmasta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Torikka kommentoi Ylelle, että hänen oli haastavaa työskennellä Temppareiden taustatiimissä, sillä hän ei pitänyt siitä, kuinka ohjelmaan osallistuvien nuorten toivottiin mokaavan kuvauksissa.

– Oli vaikea olla siinä ilmapiirissä, jossa toivottiin niitä ylilyöntejä, Torikka toteaa Ylen haastattelussa.

Torikka on puhunut aiheesta myös omalla Instagram-tilillään. Nainen jakoi hiljattain Stories-osioonsa kuvakaappauksen privaattiviestistä, jossa hänen seuraajansa ihmettelee, kuinka Torikan kaltainen ihminen oli saatu mukaan Temppareiden tuotantoon.

Torikka antaa kysymykseen hyvin suoran vastauksen, jossa hän todennäköisesti viittaa aikaisempaan parisuhteeseensa Sami Kurosen kanssa.

– Priorisoin tuolloin silloisen parisuhteen. Ja vaikka ohjelma olisikin ollut timanttia, niin nyt tekisin siltikin toisin, Torikka kirjoittaa.

– Ei parisuhde voi perustua toisen mukana töissä kiertämiseen. Muistakaa pitää omista arvoistanne kiinni, hän kiteyttää.

Lue myös:

Yle: Tia jätti Temptation Island -kuvaukset kesken mielenterveydellisistä syistä – avautuu kokemuksistaan: ”Kävi itsemurha mielessä”

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen koki lähihoitajana rajua kiusaamista esimiesten toimesta: ”Minua haukuttiin h***aksi yksityiselämäni perusteella”

TIS: Mika ja Mirkku erosivat – dramaattiset hetket iltanuotiolla: ”En pysty antamaan itsellenikään anteeksi”