Sampo Kaulaselta eksoottinen yllätys rock-legendoille

Lapin suurimman K-marketin Jounin Kaupan omistaja Sampo Kaulanen tunnustautuu raskaan musiikin ystäväksi. Nyt Sampolla on erityisen hyvä syy olla iloinen, sillä hänen nuoruuden idolinsa Guns N’ Roses -yhtyeen keulakuvat Axl Rose ja Slash ovat sopineet riitansa ja yhtye on aloittanut suuren comeback-kiertueen Yhdysvalloissa.
– Axl Rose oli idolini penskana, hänellä kun oli rahaa ja naisia, Sampo nauraa.
Sampo lähtee toukokuussa katsomaan Gunnareiden keikkaa Kaliforniaan Coachella-festivaaleille ja mies on varannut bändin jäsenille eksoottisen yllätyksen.
– Aion antaa heille jotain, mitä he eivät saa rahallakaan Jenkeistä.
Sampo on teettänyt bändin kolmelle alkuperäisjäsenelle Axl Roselle, Slashille ja Duff McKaganille omat nimikkokupit, eivätkä mitkä tahansa kupit, vaan ihka oikeat Lapin kuksat. Lappilaisen visakoivun pahkasta valmistetut kuksat on tehty käsityönä Jounin Kaupan lähellä. Näissä erikoiskuksissa on lisäksi poronsarvesta muotoillut kahvat ja kaiverretut nimet.

sampo-kaulanen-kuksat
Sampo Kaulanen ja kuksat, valmiina Kaliforniaan.

Kysyttäessä kokeeko Sampo hengenheimolaisuutta bändin keulakuviin, joilla on tunnetusti loistava bisnesvainu, Sampo vastaa veikeään tyyliinsä.
– Eivät he ainakaan tyhjälanttuja voi olla, kun ovat noin pitkälle päässeet.
Sampo ei ole suunnitellut erityisiä puheita bändin jäsenille, kun hän ojentaa heille aidot Lapin kuksat.
– Karsastan kaikenlaista lipevää perseennuolentaa, eli en aio ruveta heitä ainakaan kehumaan. He kyllä tietävät itsekin miten hyviä ovat. Arvostan bändiä suuresti, joten halusin muistaa heitä tällaisilla esineillä ja lyödä kättäpäivää, ja ”that’s it”, Sampo linjaa.

Sampon matka Kaliforniaan ei suju aivan käden käänteessä, sillä Lapista pitää ensin suunnata Helsinkiin, josta hän lentää Tukholman kautta Los Angelesiin, josta matka jatkuu pidemmälle Kaliforniaan Coachellaan. Lapin miehelle välimatka ei kuitenkaan tunnu missään ja hän on käynyt Yhdysvalloissa aiemminkin. Sampon vaimo Michele Murphy-Kaulanen on syntynyt Los Angelesissa, jossa pariskunta käväisi Las Vegasin reissullaan.
– Silloin ei paljoa nähtävyyksiä ehtinyt ihastella. Vaimo näytti auton ikkunasta Hollywood-tähdet ja saman tien matka jatkui jonnekin ghettoihin, Sampo nauraa.
sampo_kaulanen_by_jussi_ratilainen
Sampon festarimatka kestää neljä päivää. Michele lähtee sattumoisin aiemmin varatulle matkalle Los Angelesiin vain kolme päivää Sampon jälkeen, mutta kiireisten aikataulujen vuoksi ei ole varmaa, ehtiikö pariskunta nähdä perillä toisiaan lainkaan.
Guns N’ Rosesin kaltaisia superbändejä ei yleensä pääse kovin helposti tapaamaan. Sampo on kuitenkin vakuuttunut, että asia järjestyy.
– Kun olen päättänyt jotain, sen myös teen. Aina löytyy keino, kun on riittävästi tahtoa. Ei myöskään pidä aliarvioida sosiaalisen median voimaa. Minulla on paljon seuraajia myös Jenkeissä, joten koskaan ei tiedä kuka tuntee kenet, Sampo virnistää.
kuksat-guns-n-roses


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.