Viime lauantaina järjestettiin 13. kerran Helsingin kermalle salaiset Eyes Wide Shut -naamiojuhlat.

Seksikkäät bileet pidettiin Glo Hotel Artissa. Salajuhlien pukukoodin mukaisesti miehet pitivät naamiota ja naiset olivat vähäpukeisia.

Seiskan mukaan naamiobileisiin oli kutsuttu noin 120 juhlijaa, joiden joukossa oli politiikkoja, rokkareita, tv-julkkiksia ja rahamiehiä.

Ökybileiden isäntinä toimivat näyttelijä Ville Haapasalo, 69 Eyes -bändin rumpali Jussi 69 ja rallitähti Jari-Matti Latvala, joka erosi viime syksynä kohublondi Maisa Torpasta.

Juhlissa Latvalan seuralaisena oli Seiskan mukaan eksoottinen mallikaunotar Asal Bargh. Seiskan julkaisi kaksikosta myös kuvan, jossa naamioitu Latvala on kumartuneena kohti Barghia.

Asal Bargh valittiin vuonna 2016 Suomen Huippumissi -kilpailussa Miss Supranationaliksi ja sittemmin kaunotar on keskittynyt mallin töihin. Hän poseeraa myös hyvinkin rohkeissa kuvissa, joita näkyy artikkelin alaosassa.

Bargh kertoi Seiskalle olleensa mielissään Latvalan seurasta.

– Hän on tosi mukava ja ystävällinen mies. Hauska seuralainen.

Seiskan mukaan kaksikko suuntasi bileiden jälkeen jatkoille Hilton-hotellin sviittiin.

Seiska kysyi Latvalalta myös miehen viime syksyn vauhdikkaista suhdekäänteistä ja tunteeko hän Maisa Torpan tuoretta aviomiestä, Mikkoa.

– En tunne Maisan uutta Mikko-puolisoa, joten en osaa sanoa hänestä mitään. Eikä hän siis ole minun tuttujani.

Latvala sanoi kuitenkin olevansa Torpan kanssa edelleen hyvissä väleissä.

– Olen hyvilläni, että hän soitti minulle ihan ensimmäisenä ja ennen medioita, että on menossa naimisiin. Se oli minusta reilua. Sen lisäksi, että eromme oli niin nopea käänteissään, se oli täysin julkinen.

Tässä rohkeita kuvia Latvalan naamiobileseuralaisesta, povipommi Asal Barghista.

Jos kuvat eivät näy, ne voi katsoa täältä.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram