Shirly Karvinen julkaisi suloisen lapsuuskuvan 90-luvulta: ”Mä rakastan tätä kuvaa”

Bassoradion aamujuontaja ja missi Shirly Karvinen, 27, julkaisi Instagram-tilillään muistoja 90-luvulta. Hän poseeraa julkaisemassaan kuvassa kiinalaisen äitinsä vierellä. Yllään Shirlyllä on ajalle tyypillinen farkkuhame ja valkoiset polvisukat.

Shirlyn äiti on puolestaan pukeutunut ysärityylin mukaisesti pastellisävyisiin korkeavyötäröisiin shortseihin ja valkoiseen kauluspaitaan. Kuvasta huomaa selvästi, että kaunotar on perinyt äitinsä kauniita piirteitä.

– Mä rakastan tätä kuvaa minusta ja äitistä. Voidaanko ottaa hetki sen lookille? Ysäri, Shirly kirjoittaa sydänemojin kera.

– Olet niin söpö, en kestä!

– Sinulla on äitisi kasvojen piirteet.

– Niin ihana kuva teistä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomessa syntyneen Shirlyn isä on suomalainen ja äiti kiinalainen. Shirly hallitseekin myös kiinan alkeet. Hän asui lapsuudessaan isänsä työn takia Sambiassa, Tansaniassa, Keniassa ja Saudi-Arabiassa. Myöhemmin Shirly oli vaihto-opiskelijana Pekingissä Kiinassa sekä työharjoittelijana Suomen suurlähetystössä Washingtonissa Yhdysvalloissa.

Lue myös:

Samu Haberin elämäkerta rikkoo ennätyksiä Suomessa ja Saksassa: ”Olen sanaton!”

Puoli seitsemän -juontaja Mikko Kekäläinen ja Kristiina-puoliso tekevät paljastuksen intiimielämästään: ”Siten, että näytän tissit”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta