Radiojuontaja ja malli Shirly Karvinen on nauttinut lomastaan Kreikassa jäätyään pitkälle vapaalle radiojuontajan tehtävistä. Hän viettää kesälomaa Kreikan auringon alla yhdessä puolisonsa laulaja Sannin kanssa.

Eilen Shirly julkaisi kuvan Instagram-tililleen kauniista Kreikan maisemista. Kuvassa Shirly nauttii auringosta uima-altaalla. Julkaisun tekstissä hän jakaa ajatuksiaan uudelle vuosikymmenelle siirtymisestä. Karvinen täyttää syyskuussa 30 vuotta.

– Minulta kysytään usein, et onko ikäkriisiä, kun siirryn tänä vuonna kolmannelle vuosikymmenelle ja tähän mennessä vastaus on ollut ei.

– Eilen oltiin ravintolassa ja tuntematon ihminen tuli kysymään mun ikää, johon kerroin pyöristetysti 30. Tää tyyppi järkytty, kuulemma luuli nuoremmaksi ja käveli pois. Kreikkaan ei oo vissiin kantautunut vielä tietoa, että 30 on uusi 20, Shirly kirjoittaa.

Toukokuun lopussa Karvinen ilmoitti jäävänsä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pidemmälle kesälomalle. Shirly juontaa aamushowta Basso-radiokanavalla yhdessä Janne Lehmosen kanssa.

Lue myös:

Sanni ja Shirly Karvinen karkasivat lemmenlomalle – nauttivat olostaan lämpimissä tunnelmissa: ”Se kirvelee”

Shirly Karvinen ilmoitti todellisen shokkiuutisen: ”Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen”