Sofia Ruusilasta kirja – seksikäs kansikuva!

Sofia Ruusila-Nousiainen on MM-tason fitness-urheilija ja valmentaja. Sitä myötä Sofiasta on noussut esikuva lukuisille naisille. SM-mitaleiden jatkoksi Sofia voitti vuonna 2015 MM-kultaa Unkarissa.
– Viimeisen kahden vuoden aikana minusta on kasvanut urheilija ja unelmoija. Ajattelutapani sekä tavoitteeni ovat kehittyneet enemmän kuin koskaan. Olen asettanut, ja ennen kaikkea jopa ylittänyt tavoitteitani, ja se jos jokin, on kasvattanut ja tuonut varmuutta omaan tekemiseeni, Sofia sanoo.

Sofia avaa omaa elämäänsä ja elämäntapaansa Mari Sainion toimittamassa kirjassa Fit by Sofia. Fitness-kaunottaren elämässä itseensä uskominen sekä terveelliset elämäntavat ovat kaikki kaikessa. Kirja kertoo myös Sofian nuoruudesta ja parisuhteesta. Lisäksi se tarjoaa treeni- ja ravintovinkkejä sekä kauneusneuvoja ihonhoitoon ja meikkaukseen.
– Kirjan avulla voin avata maailmaani ja motivoida jokaista lukijaa tavoittelemaan omia unelmiaan. Olen löytänyt omat isoimmat kasvunpaikkani juuri vaikeimpina hetkinä. Usko itseesi ja aseta tavoitteita. Onnistuminen on usein lähempänä kuin uskotkaan, Sofia kertoo.
sofia-ruusila-kirja-kansikuva
Kirjan kansikuva: Fitra Oy

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!