Tunnettu hyvinvointiyrittäjä ja fitness-kilpailija Sonja Aiello noudattaa työnsä vuoksi usein tiukkaa dieettiä, johon ei kuulu alkoholi eikä sokeriherkut.

Nyt Aiellon kuitenkin huhutaan olleen humalassa artisti Etan viikonloppuisella keikalla. Rajut huhut Aiellon päihteiden käytöstä ovat lähteneet liikkeelle Jodel-juorupalvelusta.

Netissä kiertävät väitteet ovat kantautuneet myös Aiellon itsensä korviin. Hän julkaisi eilen sunnuntaina (27.11.) omalle Instagram-tililleen rehellisen kirjoituksen, jossa ottaa asiaan kantaa.

– Tuntuu tyhmältä kirjoittaa tällaisestä aiheesta mutta sen verran tämä sai minussa herättämään tunteita, joten ajattelin kirjoittaa aiheesta ja avata suuni, Aiello pohjustaa tekstiään.

Aiello sanoo, ettei yleensä lue itseään koskevia nettikeskusteluja, mutta tällä kertaa kommentit hänen juhlimisestaan sattuivat osumaan silmiin. Nainen on huhuista selkeästi harmissaan.

– Tällä hetkellä treenaan todella tavoitteellisesti, mutta haluan myös nauttia nuoren naisen tavoin vapaa-ajasta, Aiello perustelee ulkona käymistään.

– Eilen nautin illasta ihanan Etan keikalla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kirjoituksessaan Aiello painottaa, ettei hän ollut viikonloppuna humalassa, koska oli autolla liikenteessä.

– Muistakaa, että elämästä voi nauttia myös selvin päin ja välillä myös hyvä tuulettaa omaa mieltä pistäytymällä ihmisten ilmoilla. Vaikka treenaan tavoitteellisesti, se ei tarkoita sitä, että lukittuisin neljän seinän sisälle, fitness-tähti summaa.

Lue myös:

MTV: Ero räppäri Williamista oli Sonja Aiellolle raskas kokemus – suru pudotti painoa runsaasti: ”Olin kuin haamu”

Räppäri Williamista eronnut Sonja Aiello toipuu suhteen päättymisestä – ”On ollut ihan hirveitä päiviä”