Tanssii tähtien kanssa -kilpailustakin tuttu toimittaja ja juontaja Sonja Kailassaari paljasti juontamassaan Efter Nio -ohjelmassa saavansa perheenlisäystä miehensä, näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa.

Sonjan raskaus paljastettiin tv-lähetyksessä hauskalla tavalla. Heti ohjelman alussa esitettiin pätkä, jossa vauvaa odottava äiti oli ultraäänitutkimuksissa. Hetkeä myöhemmin kuva kääntyi naiseen, joka paljastui Sonjaksi.

– Yllätys! Siellä hän nyt on ja kehittyy, Sonja Kailassaari iloitsi.

Sonja on kommentoinut raskausuutista myös Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan, jossa hänen ja Akun jalkojen vieressä on lasten kengät. Kuvassa esiintyy myös pariskunnan Elsa-koira.

– Kuten Efter Niossa äsken paljastettiin, niin kyllä: meille tulee vauva. Ja olemme siitä todella onnellisia ja innoissamme, Sonja kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Myös Aku on julkaissut saman kuvan.

– Elsa tässä ihmettelee pikku tossuja ja miettii, että mistä saavutetuista eduista sitä joutuu luopumaan, kun meidän perheeseen tulee pian uusi asukas. Kyllä! Meille tulee vauva!!! Ollaan tästä super onnellisia ja innoissamme! (Toivottavasti myös Elsa on…), Aku kirjoittaa.

Lapsi on Akulle ja Sonjalle ensimmäinen yhteinen. Akulla on ennestään kaksi lasta edellisestä suhteesta, näyttelijä Niina Lahtisen kanssa.

Lue myös:

Maaret Kallio loukkaantui pahasti suorassa lähetyksessä – avautuu voinnistaan: ”Hissutellen mennään”

Tällainen on Sanna Marinin avioliiton todellinen tila – ”En tiedä, miksi yhdeltä ihmiseltä pitäisi saada kaikki”