Jääkiekkolegenda Teemu Selänne ilmaisi sosiaalisessa mediassa huolensa koronavirukseen liittyen. Hänen mielestään presidentti Sauli Niinistön ja pääministeri Sanna Marinin pitäisi ottaa käyttöön tiukemmat toimenpiteet, jotta tauti saataisiin taltutettua.

– Arvoisa Sanna Marin, Sauli Niinistö ja muut. Teidän linjaukset, kehotukset ja varoitukset tätä kauheaa virusta kohtaan eivät näköjään kaikille tehoa. Nyt on viimeistään aika laittaa stop tähän hulluuteen. Ollaan jo nyt myöhässä, Selänne kirjoitti sunnuntai-iltana Twitterissä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Arvoisa @MarinSanna @niinisto ja Co. Teidän linjaukset,kehoitukset ja varoitukset tätä kauheaa virusta kohtaan eivät näköjään kaikille tehoa,nyt on VIIMEISTÄÄN aika laittaa STOP tähän hulluuteen. Ollaan jo nyt myöhässä,Apteekit ja ruokakaupat auki, muut 👎HOPE❤️🙏lockdown please

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suomessa kuoli perjantaina ensimmäinen ihminen koronavirukseen. THL:n tilastojen mukaan Suomessa on todettu 22.3. mennessä yhteensä 626 laboratoriovarmistettua koronavirustapausta.

Ulkonaliikkumiskieltoa ei toistaiseksi vielä ole vielä määrätty. Pääministeri Sanna Marin sanoi kuitenkin lauantaina Ylen Ykkösaamussa, että hallitus on varautunut rajoittamaan liikkumista Uudeltamaalta muualle Suomeen.