Daily Mail -sivusto uutisoi hiljattain walesilaisesta liikemiehestä Gwilym Pughista, joka on käynyt läpi valtavan muodonmuutoksen.

21-vuotiaana Pugh teki paljon töitä perustamassaan menestyksekkäässä vakuutusyhtiössä ja huonojen elämäntapojen ja tapaturmaisten loukkaantumisten vuoksi oli hänelle kertynyt runsaasti liikakiloja.

– Olin tuolloin aika ylipainoinen, tein töitä 12 tuntia päivässä ja tuskailin loukkaantumisen kanssa, jonka vuoksi en voinut treenata, mies kertoo Daily Mailille.

Pughin bisneksillä meni hyvin, mutta muuten hän ei ollut tyytyväinen elämäänsä.

– Minun oli saatava elämäni kuntoon ja terveelliset elämäntavat takaisin.

Käänteentekevä tilanne tuli lopulta vastaan hyvin yllättäen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pugh oli muutamia vuosia sitten perustamassa bändiä yhdessä ystäviensä kanssa, ja tätä varten hänen oli käytävä parturissa uudistamassa lookiaan. Puhgin parturi käski miestä kasvattamaan parran, jotta tämä näyttäisi uskottavalta bändin jäseneltä.

Pian Pugh huomasi oranssin parran istuvan hänelle hyvin ja hän innostui uudistamaan myös ruokavalionsa. Lisäksi Pugh päätti lopettaa työnsä ja keskittävän lähes kaiken aikansa ja energiansa urheiluun.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Pugh on onnistunut viiden vuoden sisällä pudottamaan huikeat 40 kiloa painoa. Mies työskentelee lontoolaisen AMCK Models -mallitoimiston riveissä ja hänellä on Instagramissa yli 320 tuhatta seuraajaa.

Pugh on tehnyt kovatuloisia mainoskampanjoita lukuisten suurten brändien kanssa, kuten Vans, Bud Light ja Diesel. Lisäksi hän toimii David Beckhamin Gwilymin ”House 99” -parturibrändin keulakuvana.

Näet ennen ja jälkeen -kuvia Gwilym Pughista alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Entisen Salkkarit-tähden hurja muodonmuutos – poseeraa vatsalihakset tiukkana: ”Matka jatkuu edelleen”

BB-voittaja Janica Westerback treenaa bikini fitness -kisoihin – huima muodonmuutos vain kuukaudessa

Hurjasti laihtunut Henna Kalinainen esittelee huikeaa muodonmuutosta – katso tuoreet alusvaatekuvat!