Huippusuosittu kansainvälinen bisnesformaatti Leijonan luola nähdään ensi syksynä uudistuneena Nelosella ja Ruudussa. Leijonan luola Suomessa tavalliset yrittäjät saavat mahdollisuuden astella suomalaisen bisnesskentän kovimpien sijoittajien eteen ja esitellä heille oman bisneksensä. 

Uudella kaudella Leijonina nähdään palkittu yrittäjä ja enkelisijoittaja Kim Väisänen, itsekin Leijonan luolasta aikanaan startin omalle bisnekselleen saanut Noora Fagerström, alle 30-vuotiaana miljonääriksi noussut yrittäjä Jenni Kynnös, kotimaisen bisneskentän legenda Jari Sarasvuo, yhtenä Woltin perustajista tunnettu Elias Aalto sekä yritysmaailmassa vaikuttava koomikko ja esiintyjä Sami Hedberg.

Jokainen Leijonista on valmis sijoittamaan lupaaviin yritysideoihin omaa rahaansa ja aikaansa – mutta vain, jos Leijonan luolaan saapuvat yrittäjät ovat ideoissaan ja myyntipuheissaan tarpeeksi innovatiivisia ja onnistuvat vakuuttamaan Leijonat.

– Toivon näkeväni Leijonan luolassa ideastaan innostuneita yrittäjiä, jotka esittelevät meille hyödyllisiä ja tarpeellisia tuotteita ja palveluita. Sellaisia, jotka aidosti luovat lisäarvoa, jonkun pakkokeksityn Tamagotchin sijaan. Lisää krääsää emme tälle pallolle tarvitse enää yhtään Kim Väisänen kuvailee.

Leijonat vakuuttavat, että luolaan ovat tervetulleita kaikkien alojen yritykset ja bisnesideat.

– Itseäni kiinnostavat etenkin B2B-palvelubisnekset sekä digimarkkinointiin vahvasti nojaavat yritykset, kuten verkkokaupat. Toivottavasti mahdollisimman moni uskaltautuu hakemaan mukaan, Jenni Kynnös sanoo.

– Minua eniten houkuttavat perustajatiimit, joilla on ennakkoluuloton nälkä ja uskottava osaaminen menestyä kansainvälisesti, Elias Aalto kuvailee.

-Toivon, että ohjelmaan lähtee mukaan yrityksiä, joilla on oikea tuote, jonka elinvoimaisuutta toimialallaan tukevat hyvä tiimi ja tyytyväiset asiakkaat. En sijoita enää ikinä ideoihin, joiden olemassaolon oikeutusta eivät tiimi ja asiakkaat vahvista, Jari Sarasvuo sanoo.

Lue myös:

Roope Salminen julkaisi erikoisen kannanoton Kelly Kalonjin missikilpailukohuun – ”On aika paljastaa totuus”

Roope Salminen julkisti hämmentävän tarjouksen – somekansa luuli vitsiksi: ”Niin kuin Sanna Marin sanoisi…”