Vaatesuunnittelija Lalli Savolaisen elintavat järkyttävät Pippa Laukkaa: ”Mitä mä sun kanssas teen?!”

Suomalainen vaatesuunnittelija, kampaaja ja meikkaaja Lalli Savolainen, 53, joutuu kohtaamaan karun todellisuuden, kun lääkäri Pippa Laukka ratsaa miehen elintavat MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Sarjan tulevassa jaksossa Pippa järkyttyy miehen elintavoista. Jääkaapista paljastuu litrakaupalla shamppanjaa, kakkuja ja leivoksia sekä rasvaa ja valtavasti suolapitoisia tuotteita, kuten suolakurkkuja.

– Siis mitä ihmettä? Luksus Lallin kuninkaallinen jääkaappi! Mitä mä sun kanssas teen, Pippa kauhistelee.

Renesanssi-ihmiseksi tunnustautuva Lalli puolustautuu, että kaikkea pitää olla paljon, oli se sitten kukkia tai ruokaa. Elämäntapojen alamäkeen on vaikuttanut osaltaan myös Lallin ero, ja sitä seurannut muutto sekä töiden menetys koronapandemian myötä.

– Jos ei ole mitään tekemistä, niin sit syödään ja aina voi popsia kaikkea hyvää, Lalli myöntää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lalli Savolaisen ruokavalio pursuaa suolaa, sokereita ja shampanjaa. Kuva: MTV

Ongelmana on  myös Lallin ateriarytmi. Aamuisin hän ei syö lainkaan ja ahmii sitten iltaisin kaikkea mitä kaapeista löytyy. Mies onkin havahtunut siihen, ettei tunne oloaan lainkaan hyväksi omassa kehossaan.

Terveellisten elämäntapojen puuttuminen näkyy myös vartalossa. Vyötärönympärys kasvaa ja sokeriarvot heittelevät. Suvussa esiintyy myös diabetesta, johon Lallin isä menehtyi. Kertyneitä kiloja on siis aika pudottaa roimasti.

Täysin uuden ruokavalion lisäksi, Pippa määrää Lallille totaalisen kiellon suolan käytölle. Lisäksi hän alkaa liikkua ensimmäistä kertaa elämässään säännöllisesti.

– Valmistaudu totaaliseen remonttiin. Tässä remontissa ei silotella pintoja, vaan puretaan ja piikataan sun ruokavalio täysin uusiksi, Pippa toteaa Lallille.

Olet mitä syöt MTV3:lla torstaisin klo 20.00.

Lue myös: 

Fitness-tähti Pernilla Böckerman julkaisi oman vaatemalliston – ”Mulla on äärettömän hieno tilanne elämässä”

Seiska: Johanna Tukiaisen lapsen isä ei tiennyt kohutusta menneisyydestä – sai kuulla kavereiltaan!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.