KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Liikunnalliset uudenvuodenlupaukset toteutuvat paremmin hyvän musiikin avulla

Pitkät pyhät ja notkuvat pitopöydät ovat kytkeneet päälle monelle herkutteluvaihteen, jota ei ole aivan yhtä helppo kytkeä pois. Näin loppiaisena lukema vaa’alla saattaa yllättää ja se onkin monelle oivallinen syy aloittaa liikkuminen.

Jaybird-kuulokkeet ovat mitä oivallisin kumppani omien liikuntatavoitteiden saavuttamiseen. Jaybird on suomalaisittain melko tuntematon kuulokemerkki, mutta kansainvälisesti se on ollut tunnettu jo pitkään langattoman urheiluäänentoiston edelläkävijänä. Urheilukuulokkeisiin ja liikkuvan ihmisen äänentoistotarpeisiin erikoistunut Jaybird saapuu kunnolla Suomen urheilumarkkinoille Jaybird Freedom Wireless -tulppakuulokkeillaan.

Viidennen sukupolven Jaybird Freedom -urheilukuulokkeet ovat yhdistelmä tyyliä, uskomatonta äänentoistoa ja käyttömukavuutta. Harvinaisen pienikokoiset, jokaiseen korvaan sopivat tulppakuulokkeet on valmistettu hiekkapuhallustekniikalla. Kompaktista koostaan huolimatta nämä urheilukuulokkeet toistavat ääntä tarkasti ja erottelukykyisesti. Tämän mahdollistaa erikoisvalmisteinen metallirakenne, jonka muoviosat vahvistavat äänisignaalia. Valmistustekniikka onkin ainutlaatuinen ja jäljittelemätön. Pienen koon ansiosta urheilukuulokkeet mahtuvat minkä tahansa hatun, lakin tai kypärän alle. Jaybird Freedom -urheilukuulokkeet ovatkin oivalliset kumppanit esimerkiksi laskettelussa tai pyöräilyssä.

Langattomat Jaybird Freedom -urheilukuulokkeet sopivat kaikenlaiseen liikuntaan ja seikkailuun. Niiden kosteutta ja hikeä kestävä rakenne takaa laadukkaan äänentoiston niin salilla, lenkkipolulla kuin laskettelurinteessäkin. Kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa neljäksi tunniksi. Lisätehoa riittää vielä neljäksi lisätunniksi, kun kuulokkeiden toimintopainikkeisiin liitetään pieni ja kevyt latausklippi.

Kevyen rakenteen ja miellyttävän muotoilunsa ansiosta urheilukuulokkeet eivät paina korvia ikävästi, vaan pysyvät mukana kovassakin liikkeessä huomaamattomasti. Useiden vaihdettavien tulppien ja korvakoukkujen ansiosta urheilukuulokkeita voidaan pitää korvissa joko johto alaspäin roikkuen tai korvan takaa kiertäen. Johdossa olevien toimintopainikkeiden ansiosta musiikkikappaleen vaihtaminen tai äänenvoimakkuuden säätö onnistuvat vaivatta puhelinta esiin kaivamatta.

Loppusilauksen urheilukuulokkeille tuo Jaybirdin oma MySound-sovellus, jolla voidaan määrittää kuulokkeille omat ääniasetukset. Tämän ansiosta onnistuvat ylä-, keski- ja alaäänien säädöt, joten musiikista voi nauttia juuri sellaisin asetuksin kuin sen itse haluaa kuulla. Sovellus tallentaa asetukset suoraan kuulokkeisiin, joten asetukset säilyvät myös kuulokkeita käytettäessä muissa laitteissa.

Jaybird Freedom Wireless -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 199 euron hintaan kullanvärisenä, hiilenmustana, tulenpunaisena ja merensinisenä.

 

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA