Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvalla on ensimmäisen viikonlopun jälkeen koossa huikeat 52 432 katsojaa. Solar Filmsin tuottama elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 28.7.2021 ja kyseinen viiden päivän katsojamäärä on korona-ajan paras avaustulos. 

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn kolmen päivän katsojamäärä ajalta perjantai 30.7. 2021 – sunnuntai 1.8.2021 oli 29 746, joten kyseessä on myös paras viikonlopun tulos korona-aikana. Toiseksi paras viikonlopun avaustulos koronaepideman ajalta on niin ikään Solar Filmsin tuottamalla ja Maria Sidin ohjaamalla Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvalla, joka sai kolmen päivän avausviikonloppunaan 28 550 katsojaa. Molemmat elokuvat levittää Nordisk Film. 

– Kansa todella äänesti jaloillaan! Luokkakokouksen avausviikonlopun hieno tulos on suuri helpotus koko elokuva-alalle. Tulos osoittaa, että yleisö on kaivannut kotimaista elokuvaa ja tietää että elokuvateattereissa on äärimmäisen turvallista käydä, elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä kommentoi katsojamääriä.

– Tämä on loistava tulos varsinkin, kun rajoitusten ja niiden aikataulutuksen kanssa toimiminen ovat koronatilanteen eläessä yhtä arvaamattomia kuin tämän tiedotteen kuvan korttipeli, elokuvan tuottaja Markus Selin kommentoi.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa paljastaa, mikä Renny Harlinia huolestutti Luokkakokous 3 -kuvauksissa – ”Kun hän täräytti siihen kyljelleen alas…”

Renny Harlin laittoi Sami Hedbergin tekemään hurjan toimintakohtauksen: ”Se oli aikamoinen suoritus”