Suomen huippumalli haussa- ja Temptation Island Suomi -sarjoista tuttu Vilma Karjalainen on perustanut oman Nellafiina-vaatemerkin. Hän sai innostuksen vaatteiden suunnittelemiseen, kun alkoi pari vuotta sitten odottamaan esikoistaan.

– Oli paljon asioita, mitä piti selvittää ja sanoisinkin, että ensimmäinen vuosi meni pelkkään itseopiskeluun. Sen jälkeen piti löytää taustatiimi, ja voi että se oli vaikeaa. Halusin toteuttaa mallistoni kokonaan Suomessa. Helpommin sanottu kuin tehty! Sattumusten kautta löysin kuitenkin yhteistyökumppanin ja Nellafiina alkoi konkreettisesti valmistua! Vilma Karjalainen kertoo Instagramissa.

Ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin jo alkusyksystä.

– Haluan tarjota kaikille jotain, ja olenkin tehnyt ajatustyötä ja pohdintaa kuinka voisin tämän toteuttaa. On sanomattakin selvää, että Nellafiinan tuotteet tulevat maksamaan tavallista enemmän, sillä kyseessä on kuitenkin kotimainen käsityö joka ei ole halvinta. Laatu vaatteissa on todella hyvää, ja vaatteet kestävät käyttäjältä toiselle kerta toisensa jälkeen, mutta ei kaikilla ole silti varaa ostaa uutena kotimaista käsityötä, se vaan on fakta.

Vilman ja hänen avopuolisonsa Juuson suhde päättyi eroon loppukeväästä. Pariskunnalla on keväällä 2020 syntynyt Nella-tytär.

Suhteen päättymisen aikoihin Vilma kertoi, ettei hän aio kertoa koskaan eron syitä. Hänelle oli tärkeintä pariskunnan Nella-tyttären hyvinvointi.

– Henkisesti en ole itse voinut kovin hyvin. Olen mennyt tässä suhteessa Nella edellä. Mitta on mulla niin sanotusti täysi. Toinen osapuoli voi, jos haluaa, kertoa lisää tai ei. Toivon omalta kohdalta rauhaa.

– Haluan sanoa, että mulla oli todella painavat syyt tähän päätökseen. Asia sattuu ja hävettää, koska luulin, että olisimme ikuisesti yhdessä.

Lue myös:

Temptation Island Suomi -Vilma aikoo pudottaa 20 kiloa – katso ensimmäiset muutoskuvat

TIS-Vilma: Näin minua manipuloitiin sarjassa