Fitness-malli neuvoo, kuinka treenata upea bikinivartalo – katso ohjeet ja kuvat!

Fitness-urheilija ja malli Pauliina Pakarinen antaa blogissaan neuvoja täydellisen bikinivartalon tavoittelijoille. Bikini fitness -sarjassa kilpaileva nainen ei kaunistele asiaa. Vastaus kysymykseen, kuinka bikinivartalon tavoittelijan on treenattava, tiivistyy yhteen sanaan: paljon. Tälle kesälle upean rantavartalon treenaaminen saattaa jo olla myöhäistä, mutta jos haaveilet rantalomasta tulevana talvena, nyt on täydellinen aika aloittaa.
Ensiksi bloggari haluaa kumota naisten treenaamiseen liittyviä myyttejä, joista yleisin on se, että naisten tulee treenata kevyesti. Pauliina toteaa, että hänen oma lihaksistonsa alkoi kehittyä vasta, kun hän alkoi treenata kuin miehet. Pyöreistä pakaroista ja olkapäistä ei kannata haaveilla, jos ei uskalla treenata kovaa.
Personal trainerinakin työskentelevä Pauliina kehottaa treenaamaan 4-5 kertaa viikossa ja viemään treenattavat lihakset aina loppuun saakka. Hänen mukaansa sarjojen pituutta kannattaa vaihdella, jotta lihas saa erilaisia ärsykkeitä. Treenaa siis välillä lyhyillä, välillä pitkillä sarjoilla. Lihasmassan kasvamisesta haaveilevien kannattaa tehdä  aerobista treeniä maltillisesti.
Ruokavaliolla on myös tärkeä rooli bikinikropan tavoittelussa. Malli paljastaa, ettei jätä hiilihydraatteja omasta ruokavaliostaan edes kisadieetillä. Hän muistuttaa, että liian vähillä kaloreilla sinnitteleminen ajaa kehon vain säästöliekille ja pysäyttää lihaskasvun.
Bikinivartalon tavoittelijoita Pauliina ohjeistaa, että kannattaa syödä 4-6 kertaa päivässä aterioita, jotka sisältävät sekä hiilihydraattia, proteiinia että rasvaa. Hän neuvoo juomaan vettä 2-4 litraa päivässä, sekä välttämään valkoisia jauhoja ja sokeria arkiruoassa. Pauliina vinkkaa, että tulinen ruoka tehostaa aineenvaihduntaa. Kasviksia lautaselle kannattaa kasata runsaasti. Pauliina muistuttaa myös aterioinnin tärkeydestä treenin jälkeen.
Pauliinan julkaisemien bikinikuvien uskoisi toimivan motivaationa treenaamiselle!

Kuvat: Instagram / Pauliina Pakarinen
Lähde: pauliinafitworld.fitfashion.fi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...