Kohu Maisa Torpan, 28, ympärillä ei ota laantuakseen.

Maisa oli koko viime syksyn salasuhdekohun pyörteissä, kun Seiska paljasti hänen olleen viime keväästä lähtien salasuhteessa tunnetun IT-yhtiön johtajan, Mikon, 41, kanssa samaan aikaan, kun suunnitteli häitä kihlattunsa rallitähti Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa. Maisa ja Mikko kiistivät suhteen ja väittivät olleensa vain ystäviä, kunnes Jari-Matti peruutti häät. Eron jälkeen Maisa ja Mikko muuttivat yhteen.

Rakastavaiset Maisa ja Mikko olivat juuri luksuslomalla Thaimaan Krabissa. Seiskan mukaan Jari-Matti olisi maksanut ”vähintään 10 000 euron arvoisen” matkan, jonka piti olla Maisan ja Jari-Matin häämatka. Maisa on asiasta täysin eri mieltä ja kirjoitti Instagramiin uutiselle vastineen, jossa hän myös ilmoittaa Jari-Matin pettäneen häntä kuuden eri naisen kanssa. Alla teksti:

En olisi ikinä uskonu kirjoittavani tällästä Instaan. Istun lentokoneessa matkalla Suomeen ja itken. Nyt kuitenkin riitti toi Seiskan toiminta!!! Me ollaan itse maksettu matkamme pennilleen ja Jari-Matti ei liity meidän elämään millään tavalla enää, kuin mun ystävänä. Tää ei jää tähän. Mä oon tähän asti kestäny, että musta viikko tolkulla kirjoitetaan 95% pelkkää paikkansa pitämätöntä kuraa, koska olen ajatellut ettei kukaan järkevä lue roskalehteä. Jos mun edellinen mies petti mua kuuden eri naisen kanssa ja silti pidin kulisseja yllä, että hän sai rauhassa ajaa kilpaa, niin nyt mulla on todellakin viimein oikeus olla onnellinen. Oon aivan loppu edelleen salailemaan monia sen tekemiä asioita. Oon ajatellut pistää Seiskan jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos mutta nyt en enää kestä. Musta saa kirjoittaa lehtijuttuja, mutta ei sellaisia jotka ei pidä paikkansa. Laitetaan tiliotteet tiskiin (löytyy stoorista). Ajattelin antaa olla mutta nyt tämän kaiken tän syksyisen mä aijon viedä loppuun asti ja haluan Seiskan vastuuseen. Me haluttaisiin vaan elää tavallista ja rauhallista uusioperhe-elämää. Tämä vaikuttaa meidän lapsiin. Nyt mä en vaan enää jaksa, enkä pysty antaa tän olla……… Mä olen niin loppu.

Teksti sai paljon kommentteja, joissa Maisaa enimmäkseen tuettiin. Joku myös neuvoi Maisaa vaihtamaan tilinsä yksityseksi, jolloin hänen julkaisujaan ei voisi kommentoida, myöskään mediassa. Maisa vastasi, ettei tule niin tekemään, koska ansaitsee somesta enemmän rahaa kuin työstään lentoemäntänä. Maisa myös kirjoitti kommenteihin, että harkitsee lähestymiskiellon hakemista eräälle paparazzille.

Maisan seuraava julkaisun teksti aiheutti edellisen tavoin paljon kommentointia, joista yhdessä Maisalta kysyttiin, haastoiko hän (lehden) oikeuteen. ”Todellakin”, oli Maisan vastaus. Alla kyseinen päivitysteksti:

Kiitos aivan mielettömästi monista sadoista viesteistä mitä olen saanut! Ootte kultaakin kalliimpia ❤️ On ollut helpotus huomata, että Hesarista ja tiedelehdistä lähtien on toimittajat ottanut minuun yhteyttä ja pahoitelleet suomalaisen journalismin häpäisemistä kyseisen roskalehden taholta. Suoranaisella valehtelulla lehden myyminen ei kuulu mitenkään JSN:n toimintaperiaatteisiin, eikä arvoihin. Se että haluan jakaa lomakuviani seuraajilleni ei oikeuta sitä, että minusta saatika mun perheestä voi kirjoittaa sanaakaan paikkaansa pitämättömiä asioita. Eli somettamista en ole lopettamassa, koska mä nautin siitä ja niin nauttii 800 miljoonaa muutakin Instagramin käyttäjää. Kiitos vielä kerran teille kaikille tukijoille! Olette olleet korvaamattomia ❤️ Mukavaa viikonloppua!

Maisan kirjoitus sai osakseen paljon tukea sekä edellisen tavoin myös jonkin verran kritiikkiä esimerkiksi somejulkaisuista sekä omasta toiminnasta salasuhdekohun aikana.

Maisa on vastannut ahkerasti kommentteihin. Tässä yksi niistä.

– MIKSI? Sinun pitää puida yksitysaisoitasi kaikenaikaa julkisuudessa? eräs kommentoija kysyi.

– Minäkö niitä lehtijuttuja kirjoitan? 🤣 Eikös tässä juuri yritetä päästä kaikesta eroon, Maisa vastasi.

Maisan vastaus erääseen häntä alatyylisesti arvostelevaan kommenttiin, jota emme tässä julkaise, oli huomattavasti tiukempi.

– Tein susta just rikosilmoituksen. Toivon, että jokainen selvittää minkälainen toiminta sosiaalisessa mediassa on laillista.

Alla kyseiset Instagram-julkaisut.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / maisatorppa