Juontajapariskunta Marja Hintikka, 43, ja Ilkka ”Ile” Uusivuori, 42, ovat todellinen kansan superpari, joka on pitänyt yhtä jo 16 vuoden ajan. Viisihenkinen perhe elää kiireisiä ruuhkavuosia ja työtahti on kova.

Hintikka paljasti Katri Utulan Realityrakkautta-podcastissa, että parin suhde voi hyvin toimivan kommunikaation ja suhteen tasapuolisuuden ansioista. Kaikki päätökset tehdään perhe edellä ja niistä keskustellaan.

– Meillä toimii se yhteispeli niin, että me ymmärretään toisiamme ja toistemme valintoja, Hintikka kertoo podcastissa.

– Taustalla on aina ajatus, että miten tämä valinta vaikuttaa perheeseemme.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Hintikka paljastaa, että julkisuudessa eivät näy ne useat projektit, joista hän on kieltäytynyt perheen takia. Molemmat pyrkivät kuitenkin tukemaan toisiaan yhteisten, mutta myös omien unelmien toteuttamisessa. Hän muistuttaa, että onneen kuuluu toki myös varjon hetkiä ja riitoja, ja myös niistä on tärkeää puhua ääneen.

– Ei kaikki ole sellaista leiskuntaa. Me ollaan oltu myös järjettömän väsyneitä näiden vuosien aikana ja tosi kovilla. Kahdestaan ollaan saatu tämä paletti toimimaan.

– Meidän on ollut pakko luottaa toisiimme. Olemme menneet kaikesta läpi sekä hyvässä että pahassa.

Lue myös:

Marja Hintikka koki elämänsä yllätyksen – iloitsi keskellä paidattomia miehiä: ”Kun ihmiseltä vedetään matto totaalisesti alta”

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori jo 16 vuotta yhdessä: ”Onhan tässä ”hieman” vettä virrannut”