Suomalaisjulkkis lähetti vaimolleen tyhjentävän viestin ennen MM-kisoja

Jalkapallon MM-kisat alkavat torstaina Venäjällä. Kisoissa pelataan 14.6.-15.7. välisenä aikana yhteensä 64 ottelua, jotka voi katsoa suorina lähetyksinä YLEn palveluiden kautta.
Enimmmillään Ylen MM-kisalähetys kestää televisiossa ja Areenassa lähes 12 tuntia yhtäjaksoisesti yhden päivän aikana. Kuten aina ennenkin, kuukauden mittaiset ja pitkiä tv-lähetyksiä sisältävät kisat tulevat aiheuttamaan ongelmia varsinkin sellaisissa perheissä, joissa vain yksi osapuoli on innostunut niistä ja katsoo suorina lähetyksinä suuren osan tai jopa kaikki ottelut.
Monista televisio-ohjelmista tuttu ammattitaikuri ja mentalisti Pete Poskiparta on futisfani ja aikoo seurata kisoja tiiviisti. Mies halusi kuitenkin varmistaa perhesovun varoittamalla vaimoaan asiasta jo ennakkoon, joten hän kirjoitti vaimolleen viestin Facebookissa.
”Rakas vaimoni Marja,
Ensi torstaina alkaa jalkapallon MM-kisat. Mikäli haluat käydä läpi avioliittomme kipukohtia, lastenkasvatusasioita tai muuta tärkeää niin teethän sen ennen torstai-illan ottelua. Olen seuraavan kerran käytettävissä finaalin jälkeen.
Rakkaudella, Pete
#Saksa”

Poskiparta sai viestilleen paljon huvittuneita kommentteja, mutta ei yhtäkään vaimoltaan – ainakaan Facebookissa. Katso alta Poskiparran viesti.

Tässä Venäjän MM-kisojen virallinen alkutunnus.

Kuva: YouTube