Varoitus miehille! Top 10 asiat, joita nainen EI halua kuulla

Kukapa mies ei olisi joskus kuullut puhuttavan joidenkin naisten tavasta ylianalysoida asioita. Etenkin asioita, mitä miehet heille sanovat.
Kun ylianalysointiin yhdistää kipakan luonteen ja pari väärin ymmärrettyä kommenttia sulhon suusta, lähestyy sytytyslanka loppuaan ja aikapommi alkaa olla valmiina räjähdykseen.
Tässä Cosmopolitan-sivuston kokoama top 10 -lista räjähdysaltteimmista repliikeistä, joita miesten todellakin kannattaa välttää sanomasta naisille!

1. ”Oletpa söpö”


Kuva: GIPHY
Kannattaa mieluummin käyttää sanoja ”seksikäs”, ”tyylikäs”, ”upea”, tai sitten olla vain hiljaa ja hymyillä.

2. ”On varmaan kiva saada ilmaisia drinkkejä”


Kuva: GIPHY
Jep, on kiva, kun mukavat ihmiset ostavat naisille drinkkejä. Naisista on myös kiva tienata itse omat rahansa ja ostaa itselleen drinkkejä milloin vain ja miten paljon tahansa, koska he ovat itsenäisiä aikuisia naisia, jotka tekevät rahoillaan mitä huvittaa.

3. Naisen tilattua salaatin: ”Vahditko painoasi?” -kommentti


Kuva: GIPHY
Ehkä nainen ei ole saanut kunnon salaattia viikkoon, koska on syönyt kaupan valmisruokia ja käynyt pizzalla. Ehkä hänestä vain tuntui hyvältä idealta laittaa suuhunsa jotain terveellisempää.

4. ”Oletko laihtunut?”


Kuva: GIPHY
Ehkä. Tai sitten hän on ollut sairaana tai menettänyt hetkellisesti ruokahalunsa. Ja onko hän sitten viime näkemällä ollut lihava? Vai näyttääkö hän kenties tänään jotenkin riutuneen laihalta? Naisen painosta puhuminen on aina huono idea.

5. ”Oletko treenannut?”


Kuva: GIPHY
Tämä kommentti tietenkin tarkoittaa, että viimeksi toisenne nähtyänne pidit häntä löysänä sohvaperunana.

6. ”Olet muuttanut hiustyyliäsi”


Kuva: GIPHY
Selvä, huomasit hänen tehneen jotain hiuksilleen, mutta et selvästikään pidä niistä tarpeeksi sanoaksesi: ”Tykkään uusista hiuksistasi.”

7. ”Olet sinkku koska deittailet vääriä miehiä”


Kuva: GIPHY
Jep, tiedetään.

8. ”Lookkisi on jotenkin hmm… erilainen”


Kuva: GIPHY
Nainen kyllä ymmärtää, että tyylitajunne eivät välttämättä kohtaa, mutta jos aiot kommentoida hänen ulkonäköään ilman minkäänlaista kohteliasta sanaa, jätä se mieluummin tekemättä.

9. Kun nainen palaa rantalomalta: ”Et ole yhtään ruskettunut”-repliikki


Kuva: GIPHY
Ehkä häneen ei tartu rusketus, tai ehkä hänen ihonsa palaa helposti, minkä vuoksi hän ei voi ottaa paljoa aurinkoa. Ainakaan hän ei muistuta 50-vuotiaana rusinaa!

10. ”Älä murehdi, yritit parhaasi!”


Kuva: GIPHY
Itse asiassa, mitä jos hän ei tehnytkään niin? Entä jos hän juuri tajusi, ettei yrittänyt parastaan ja koettaa nyt selvittää, miten voisi ensi kerralla suoriutua paremmin? Ole hiljaa ja anna hänen murehtia rauhassa!
Lähde: Cosmopolitan
Ylin kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.