Julkkislääkäri Pippa Laukka kertoi päättäneensä tänä vuonna välttää joulustressin ja jakoi Instagram-tilillään rauhaa huokuvan kuvan, jossa poseeraa jouluisella kadulla onnellisesti hymyillen.

– Päätin hyvissä ajoin olla stressaamatta joulusta. Jossain takaraivossa sisäinen ääni yritti huudella, että tilaa jouluruokatarpeet ajoissa, siivoa komeron nurkat, pöllyytä peitot ja järjestä maailma valmiiksi taas ennen Jeesuksen synttäreitä, Pippa kirjoittaa.

– Mä päätin pistää äänen mutelle. Ostin saarioiset, tilasin kuusen ovelle kannettuna ja oon vastaanottanut päivät ihan arkisen tavalliseen tapaan. Suosittelen!

Pippa kertoo olevansa jouluihminen ja siksi rennompi asenne on yllättänyt hänet itsensäkin. Samalla rentoon tunnelmaan pääseminen on kuitenkin ollut huomattavasti hauskempaa ja helpompaa kuin aiemmin.

– Toki ymmärrän senkin, että joulua on kiva valmistella ja fiilistellä hyvissä ajoin. Itsellä se vaan kääntyy ihan superherkästi stressaamiseksi ja suorittamiseksi.

– Nyt tuntuu siltä, että mulle sopii parhaiten sellainen joulu, joka luo oikean tunnelman mieleen ja sydämeen. Siihen ei tarvita just oikeanlaista, itsetehtyä dijon-sinappia tai metrin korkuista muumipiparitaloa, jonka rakennustyöt tuntuu vieläkin sokeriliimasta palaneina sormenpäinä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet Pipan seuraajat näyttävät olevan samoilla linjoilla joulunvieton suhteen.

– Hyvä Pippa! Less is more tässäkin lajissa.

– Ihanan vapauttavaa tuntea noin.

– Se on se Joulun henki joka merkitsee. Pienellä kouhotuksella selviää ja voi että onkin vapauttavaa.

Lue myös:

Pippa Laukka, 51, julkaisi rehellisen treenikuvan – paljasti tehneensä tärkeän päätöksen – ”Siinä näkee asioita vähän eri näkökulmasta”

Pippa Laukka joutui noloon tilanteeseen kaupassa – järkyttyi työntekijän reaktiosta – ”Niin noloa!”