Julkkiskaunotar Sofia Belórfin kanssa seurusteleva liikemies Stefan Therman kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa tipattomalla.

– En muista milloin selvinpäin ravintolassa. 95 päivää vaan jäljellä, Stefan kertoi Instagramin Stories-osiossa.

Stefan paljastaa olleensa ystäviensä kanssa Elastisen keikalla.

Railakkaampia juhlia

Sofia vieraili helmikuussa Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa. Sofia kertoi Kim Sainion ja Harri Moision haastattelussa seurustelevansa edelleen Stefan Thermanin kanssa, vaikka parin suhde onkin ollut myrskyisä.

– Edelleen ollaan yhdessä. Olemme kaksi tällaista tosi temperamenttista ihmistä ja se joskus vähän kostautuu, Sofia selitti.

Pari muutti viime syksynä uuteen hulppeaan kattohuoneistoon. Joulun alla otsikoihin nousi tapaus, jossa Sofian nähtiin kirjautuvan itkuisena hotelliin.

Sofia myönsi, että Stefan on järjestänyt yhteisessä kodissa kovia juhlia, eikä asunto ole sen takia tällä hetkellä hyvässä kunnossa.

– Herra on pitänyt välillä vähän railakkaampia juhlia ja nyt se on ollut vähän… ei niin hienossa kunnossa kuin se olisi normaalisti. Eiks oo vaikea uskoa, että Stefu on juhlinut, Sofia sanoi pilke silmäkulmassa.

Hän jatkoi, että haluaakin välillä omaa rauhaa ja yöpyy silloin mielellään hotellissa.

– Tälläkin hetkellä olen pari yötä hotellissa ystävänpäivän takia. Joskus olen ihan yksinkertaisesti kyrpiintynyt ja lähtenyt hotelliin. Ei se ole välttämättä pakenemista.

Lue myös:

Sofia Belórf paljastaa ruokailutottumuksiinsa liittyvän heikkouden – yhtä herkkua ei pysty vastustamaan: ”Minun kompastuskiveni”

Sofia Belórf nauttii elämästä Dubaissa: ”Täällä kukaan ei tunnista minua, eikä minun tarvitse pelätä paparazzeja”

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”