Elisabeth Lloyd -niminen nainen vaatii 11-vuotiaalta pojalta 150 000 dollaria sairaalakuluista, sekä määrittelemätöntä summaa kivusta ja särystä. Tapaus sattui jo kaksi vuotta sitten, mutta asia on vasta nyt etenemässä oikeusasteelle.
Nainen sai osuman baseballista kasvoihinsa, kun 11-vuotiaan pojan heitto lensi harhaan paikallisen nappulaliigan ottelussa New Jerseyssä USA:ssa. Lloydin mielestä lapsi heitti häntä tahallaan ja vaatii miehensä kanssa asian oikeuskäsittelyä
– On aivan pöyristyttävää, että joku kehtaa haastaa 11-vuotiaan oikeuteen vahingon takia. Toivottavasti oikeus toteutuu lopulta, kommentoi pojan asianajaja Anthony Pagano.
Lapsen isä Bob Migliaccio kertoo, että he olivat huolissaan siitä kuinka Lloydille kävi. Hän kertoo poikansa saaneen tapauksen jälkeen ilkeitä ja uhkaavia kirjeitä.
– Koko tilanne tuntuu jopa epätodelliselta. Kaikkien baseball-otteluun tulevien pitäisi osata olla varuillaan. Ei voi olettaa, että jokainen 11-vuotias heittää palloa aina tarkasti kohteeseen, Migliaccio kommentoi uutistoimisto AP:lle.
Hän toivoo, että tapaus ei mene oikeuteen asti, koska se tulisi maksamaan heille tuhansia dollareita.
Migliaccion poika sai haasteen puolitoista viikkoa sitten.
Lähteet: IS, AP