Brittiläinen 51-vuotias Kim West synnytti poikavauvan ollessaan 19-vuotias. Silloin hän opiskeli Kaliforniassa ja antoi lapsensa adoptoitavaksi.
Yhdysvaltojen Michiganissa asuva 32-vuotias Ben Ford ei ollut yhteydessä biologiseen äitiinsä kolmeenkymmeneen vuoteen, mutta he tapasivat vuonna 2014.
Ford halusi tietää lisää hänet synnyttäneestä naisesta ja otti yhteyttä Westiin. Tapaamisen jälkeen heidän välille kehittyi rakkaussuhde ja he tunsivat seksuaalista vetoa toisiaan kohtaan, jonka johdosta Ford jätti vaimonsa.
Nyt Ford on parisuhteessa biologisen äitinsä kanssa ja he asuvat Michiganissa. He eivät itse pidä suhdettaan insestinä, vaan käyttävät nimitystä ”geneettinen seksuaalinen viehätys”. Se on ilmiö, jossa lähisukulaiset ovat eläneet erillään toisistaan ja tavatessaan tuntevat huomattavaa seksuaalista vetovoimaa toisiinsa.
Seuraavaksi West ja Ford aikovat naimisiin ja yrittävät saada vauvan.
– Tiedän, että ihmiset sanovat meidän olevan vastenmielisiä ja meidän tulisi heidän mielestä pystyä hallitsemaan tunteitamme. Mutta kun rakkaus osuu kohdalle, et halua antaa periksi ja olet valmis taistelemaan sen puolesta, West sanoo.
Insesti on laitonta osavaltiossa, jossa he asuvat, joten heidät voidaan tuomita vankeuteen. Pari on valmis muuttamaan muualle, jos heitä vastaan nostetaan syyte.
Lähde: Daily Mail