Aivan järkyttävää! 6-vuotias tyttö sai kutsun seksihuoneeseen lastenpelissä – video

Massiivinen verkkopeli Roblox on erittäin suosittu lasten keskuudessa.
Vanhemmat ovat kuvitelleet lastensa olevan turvassa nimenomaan lapsille suunnatun pelin maailmassa, mutta pelissä vaanii myös aikuisia ja pedofiilejä harrastamassa seksiä.
Karu totuus paljastui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun 6-vuotias tyttö sai pelissä kutsun ”ystävältä” yksityishuoneeseen. Tytön äiti, Pegggy, sattui sivusilmällä huomaamaan, että huoneessa näkyi hahmo rinnat paljaana, jolloin hän otti pelilaitteen tyttäreltään ja katsoi tarkemmin mistä oli kyse, jotta voisi varoittaa muita vanhempia.
Kävi ilmi, että kutsun lähettänyt henkilö ei ollut tytön oikea ystävä ja että alastomat pelihahmot olivat yksityishuoneessa seksuaalisissa asennoissa tekemässä ”sitä itseään”. Tämä on mahdollista, koska pelissä voi luoda itse hahmoja ja omia seikkailuja. Yhtiön edustaja oli järkyttynyt kuullessaan, miten pelihuoneiden vapaata luomismahdollisuutta oli käytetty hyväksi ja sanoi yhtiön sulkeneen kyseisen huoneen välittömästi kun siitä oli saatu tieto.
Robloxia voi pelata mobiililaitteilla sekä pelikonsoleilla ja tietokoneilla, ja siinä voi rakentaa kaikenlaisia esineitä miljoonista pienistä palikoista. Yhtiö kertoo valvovansa pelissä luotua sisältöä, mutta kyseinen huone oli heiltä kuitenkin jäänyt huomaamatta.

Lähde ja kuva: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.