Malli ja tv-persoona Amber Rose avautui haastattelussa vuonna 2010 tapahtuneesta erostaan rap-tähti Kanye Westistä. Rose kertoo Westin kiusanneen häntä eroa seuranneina vuosina.
Rose, 33, kertoi kokeneensa kovia eron jälkeen, sillä Westin ilkeät kommentit haavoittivat häntä syvästi. Nainen kertoo kiusaamisen kestäneen kuusi tai seitsemän vuotta. Rose ja West, 40, seurustelivat kaksi vuotta, ja parin ero inspriroi Westin viidennen albumin My Beautiful Dark Twisted Fantasy.
– Se on osa historiaa ja tärkeä asia hip hopille, ja olen onnellinen, että saan olla osa sitä. Ne eivät kuitenkaan olleet minulle hyviä aikoja. Olin kuuluisa ja vararikossa. En voinut tapailla ketään muuta. En voinut sanoa mitään internetissä, sillä Kanyella on niin voimakas ääni. Jos olisin tappanut itseni, olisin tehnyt sen niinä aikoina, Rose tunnustaa.
Rose oli myös paljon huomiota saaneessa Twitter-sodassa Westin kälyn Khloé Kardashianin kanssa. West puolestaan haukkui Rosea vuonna 2015 sanomalla, että hänen oli käytävä suihkussa 30 kertaa Rosen kanssa seurustelun jälkeen, ennen kuin saattoi mennä yhteen nykyisen vaimonsa Kim Kardashianin kanssa. Vajaa vuosi myöhemmin West otti kohteekseen Rosen ex-mies Wiz Khalifan ja parin kolmevuotiaan pojan Twitterissä.
Amber Rose nuhtelee Westiä erityisesti siitä, että tämä mainitsi hänen poikansa Twitterissä. Sittemmin West poisti twiitit ja pyysi anteeksi sitä, että oli puhunut Rosen ja Khalifan lapsesta.
Lähde: People