Big Brotherista tunnettu ja kansanedustajaehdokkaanakin nähty Antti Kurhinen ajautui viime viikolla Facebookissa sanasotaan pikajuoksija Markus Pöyhösen ja muutaman muun henkilön kanssa. Venäläissyntyinen Kurhinen toivotteli avoimessa Facebook-profiilissaan hyvää voitonpäivää (voitonpäivää juhlitaan Venäjällä vuosittain 9. toukokuuta Saksan antautumisen johdosta 9.5.1945), ja sai tästä kommentistaan melko kipakoitakin mielipiteitä.
Markus Pöyhönen kommentoi toivotusta mm. seuraavasti: – Pitäisikö kiittää siitä, että ryöstitte meiltä mun isien maat?
Tähän Kurhinen vastasi: – Markus Markus..et kai sie halua että muistutetaan aiitä,että Suomi oli natsi-Saksan liittolainen ja onkin ainut sen liittolainen joka sodan päätyttyä annettiin olla itsenäinen;)!Parempi varmaan näin kuin kokonaan Neuvostoliiton valloittama;)!
Väittely äityi lopulta melko suuriin mittasuhteisiin, ja lopulta eräs siihen osallistunut henkilö ehdotti että Kurhisen kannattaisi ehkä jatkaa kommentointia venäjäksi, kun suomen kieli ei tunnu luistavan kovinkaan hyvin. Tähän Kurhinen kommentoi kirjoitusvirheiden johtuvan siitä, että hän ajaa parhaillaan autoa.
– Vähän vaikee kun ajan autoa samaan aikaan ja yritän vielä teille kirjoittaa..sulta edes semmoinen ei onnistu herra Neropatti;)!
Kyseisellä kommentilla Kurhinen paljasti rikkoneensa Suomen tieliikennelakia, jonka mukaan moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaja saa ajon aikana käyttää matkapuhelinta ainoastaan hands-free-laitteen välityksellä.

Kuvakaappaus Antti Kurhisen Facebook-profiilista