Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali ovat solmineet levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Päätös Elonkerjuun jatkamisesta kypsyi kesän aikana. Suuri palo tehdä musiikkia ja esiintyä ei kadonnut yhtyeen jäsenten sydämistä, ei edes vaikka faneja sekä yhtyettä shokeerannut uutinen Lauri Tähkä & Elonkerjuun hajoamisesta kuohuttikin tunteita. Nyt pöly on laskeutunut ja Elonkerjuu on valmis jatkamaan vahvempana ja varmempana kuin koskaan.
Yhtye on tehnyt jo biisejä syksyn aikana ja vimma vain kasvaa. Yhtyeen kitaristi Simo Ralli puhkuu intoa: ”On ollut hienoa huomata kuinka meidän yhteinen tekeminen on enemmän kuin tekijöidensä summa. Bändi toimii! Eikä se mielestäni ole mikään ihme, me jätkät ollaan soitettu kimpassa jo kaksikymmentä vuotta ja Elonkerjuukin on ollut kasassa yli kymmenen vuotta. Voi ylypiänä sanoa ettei monellakaan bändillä ole tuollaista historiaa takana. Kyllä tässä on väkisin oppinut jotain. Tyhymiähän tässä oltaas, jos ei tätä hommaa osattaasi.”
Laulajan etsiminen on Elonkerjuulle seuraava tärkeä prosessi: ”Emme etsi vain laulajaa tai keulakuvaa bändille. Etsimme henkilöä, jolla on sydän ja sielu musiikin tekemiseen. Etsimme täysvaltaista bändinjäsentä, jolla on tuoda omaa näkemystä, lauluja, ja on valmis liittymään Elonkerjuun tiiviisehen ryppääseen. Antamaan kaikkensa.”, Ralli kiteyttää.

Tänään on avattu yhtyeen uudet kotisivut, www.elonkerjuu.com sekä Facebook-sivut, joilla Elonkerjuun jäsenet ovat juuri julkaisseet lyhytelokuvan sekä videotervehdyksen. Käy katsomassa videot täältä.
”Kyllä tätä päivää on odottanut. On pitänyt olla kuin kissi kiharalla pistoksis. Vihdoinkin voimme sanoa ääneen, oikeen huutaa toreilla ja turuilla, että jatkamme Elonkerjuuna musiikin ja viihteen tekemisen sokerisannalla ja kalliomurskeella täytettyä tietä. Pirun hieno tunne!”, Simo Ralli iloitsee ensimmäisessä blogikirjoituksessaan Elonkerjuun sivuilla.
Lähde: Sony Music
Kuva: Heikki Mahlamäki