Ensimmäinen PlayStation-rikossarja pian ensi-illassa!

Uusi ja kauan odotettu kymmenosainen supervoimista kertova rikossarja Powers saa pian Pohjolan ensi-iltansa Viaplayssä. Kekseliäs televisiosovitus perustuu Brian Michael Bendisin ja Michael Avon Oemingin samannimiseen sarjakuvaan.
– Pohjolan sarjakuvafanit ovat odottaneet Powersia, ja nyt meillä on ilo esittää sarja yksinoikeudella Viaplayssä, sanoo Lina Brounéus, COO Content.
Powers kertoo kahdesta henkirikostutkijasta Christian Walkerista (Sharlto Copley) ja Deena Pilgrimistä (Susan Heyward). Heidän tehtävänään on tutkia rikosjuttuja, joiden osallisilla poikkeuksellisia kykyjä ja voimia. Sarjassa näyttelevät myös Noah Taylor, Olesya Rulin, Max Fowler, Adam Godley, Eddie Izzard ja Michelle Forbes. Sarjan tuottajia ovat Brian Michael Bendis, Charlie Huston, Remi Aubuchon, Michael Avon Oeming, David Engel ja Michael Dinner.

Powers syntyi Jinxworldin, Circle of Confusionin ja Sony Pictures Televisionin yhteistuotantona.
Kaikilla ei ole yliluonnollisia voimia eivätkä kaikki edes halua niitä, mutta voimat vaikuttavat jokaisen elämään. Powersin kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa yksinoikeudella Viaplayssä 20. maaliskuuta alkaen!
Pohjolan PlayStation®Plus-asiakkaat voivat katsoa koko tuotantokauden ilman lisäveloitusta. Heillä on myös pääsy Viaplaystä löytyvään ekstramateriaaliin PlayStation®4 -pelikonsolin Powers-sovelluksen kautta.
Viaplay toimii seuraavilla alustoilla: PC, Mac, Android- ja iOS-laitteet, Smart TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation® 3 sekä PlayStation® 4.