Ylöjärveläisen Rantajätkät ry:n Räikkärock jyrähtää taas lauantaina 28. heinäkuuta, ja esiintyjiksi ovat varmistuneet Eppu Normaali ja The 69 Eyes, joka heittää Räikän puistossa tämän vuoden ainoan Suomen-keikkansa. Uutta syksyllä julkaistavaa albumiaan työstävän bändin keikkakalenterista löytyy Räikkärockin lisäksi keikka Berliinissä.
Eppujen ensimmäinen Räikkärockin keikka oli vuonna ’85, ja viimeisimmästäkin Eppu-keikasta Räikällä on kulunut 16 vuotta. Luvassa on jotakin erikoista, sillä Suomi-rockin jätin keikka päättää jo kolmekymmenvuotisen Räikkärock-festivaalin tarinan.
Pääosin talkoovoimin järjestetty Räikkärock jää lepäämään kesän jälkeen laakereilleen, ja vuonna 2013 kolmekymppinen yhdistys suuntaa kohti uusia haasteita.
Ikärajattomassa Räikkärockissa yleisöä lämmittelevät Sledge, Nymans ja Kelvottomat, ja illan päättää huikea ilotulitus. Eikä tässä vielä kaikki, sillä olutteltan K18-jatkoilla menon takaa Sami Hintsanen & The Oriental Experience.
Tarkemmat tiedot, opasteet ja Räikkärockin aikataulut löytyvät Rantajätkien internet-sivuilta osoitteesta: www.rantajatkat.fi.
Räikkärock-lipulla