Vappu Pimiän juontama sarja Erilaiset äidit tutustuttaa katsojat hyvin erilaisiin perheisiin, joihin on syntymässä vauva. Hevi-, ura- ja luomuperheillä on erilaiset suunnitelmat ja ajatukset, mutta heitä yhdistää elämän ehkä suurin käännekohta: uuden elämän syntymä. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kykenee eläytymään sarjan päähenkilöiden tarinoihin poikkeuksellisen hyvin, koska hän jakaa itse sarjan päähenkilöiden elämäntilanteen. Vappu vie katsojat viihdyttävälle matkalle kymmenen pienen ihmisen ensimmäiseen elinpäivään ja koskettaviin tarinoihin sen ympärillä.
Sarjan yhdeksännessä jaksossa tavataan Tea ja Erkki, jotka pyrkivät elämään mahdollisimman luonnonmukaisesti ja haluavat synnyttää lapsen kotona, kahdestaan. Synnytykseen he valmistautuvat hakemalla apua homeopatiasta ja joogasta. Pohdittavana on myös se, mitä istukalle tehdään synnytyksen jälkeen ja tarvitseeko vauva ylipäätään lainkaan vaippoja. Luvassa onkin keskivertoa persoonallisempi raskausaika ja synnytys.
AVAlla pyörivässä Erilaiset äidit -sarjassa tavataan ti 4.12. klo 21.30 esikoistaan odottavat Tea ja Erkki, jotka ovat päättäneet synnyttää lapsen kotona ja ilman kätilön apua. Sujuuko kaikki suunnitelmien mukaan?
Sarjan viimeisessä osassa 11.12. klo 21.30 tavataan Auvisen perhe, johon odotetaan neljättä lasta. Isä Markku työskentelee viikot toisella paikkakunnalla, joten perheen äiti Anette on yksin vastuussa arjen haasteista.
Erilaiset äidit AVAlla tiistaisin klo 21.30 11.12. saakka