Grand Theft Auto V:n maailmanlaajuinen myynti saavutti 1 miljarin dollarin (n. 740 miljoonaa euroa) rajapyykin vain kolmessa päivässä. Tästä suositun pelisarjan tuoreimmasta julkaisusta tuli samalla historian ensimmäinen viihdetuote, joka on pystynyt tällaiseen suoritukseen. Saavutus on huikea, sillä viihdekategorian tuotteisiin kuuluvat myös mm. elokuvat ja musiikki.
Grand Theft Auto V: julkaisija Take-Two Interactive Software, Inc. perustaa myyntiluvuvut yrityksen omaan arvioon myyntituloksesta.
– Grand Theft Auto on kulttuurillinen ilmiö ja Rockstar Games edelleen määrittelee mitä interaktiivisen viihteen saralla voidaan saavuttaa, sanoo Strauss Zelnick, Take-Two:n pääjohtaja.
– Olemme uskomattoman ylpeitä Grand Theft Auto V:n saamasta erikoislaatuisesta kriittisestä ja kaupallsiesta palautteesta, Zelnick kertoo.
Grand Theft Auto V:n on kehittänyt Rockstar North ja sen voi ostaa PS3:lle ja Xbox 360:lle. Peli on kielletty alle 18-vuotiailta, joka myös omalta osaltana nostaa myyntimenestyksen arvoa, koska se ei ole saatavissa kaikille ikäluokille. Esimerkiksi elokuvamaailmassa korkea ikäraja normaalisti tarkoittaa suurta rajoitusta ansaintamahdollisuuksissa.