NiceKone tanssiryhmän vetäjä Henna Peltonen ja -mallitoimistoa pyörittävä Niko Väyrynen yhdistävät osaamisensa ryhtymällä tiiviiseen yhteistyöhön. Tästä lähtien heidät tullaan siis näkemään yhteisissä työkuvioissa.
– Olemme jo jonkin aikaa puhuneet mahdollisesta yhteistyöstä ja nyt olemme vihdoin tehneet siitä totta! Hyödynnämme molempien ammattitaidon, sekä kontaktit ja luvassa on muun muassa hyväntekeväisyystapahtuma ja ravintolakiertue. Myöhemmin tänä vuonna tulemme järjestämään mallikurssin yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Tässä vaiheessa emme halua vielä enempää paljastaa mitä kaikkea on luvassa.
Luxury Promotions Model Agency on uuden ajan mallitoimisto ja tarkoituksena on poiketa positiivisella tavalla totutusta kaavasta. Yhteistyön myötä asiakkaat voivat tilata tarpeidensa mukaan räätälöityjä ohjelmapaketteja. NiceKone yhdessä toinen toistaan upeampien mallien ja missien kanssa on vertaansa vailla oleva yhdistelmä erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.
– Tämä tarjoaa meille molemmille loistavia mahdollisuuksia. Kilpailu alalla on kovaa, mutta voimien yhdistämisellä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja vaatimuksiin, Niko kommentoi yhteistyötä.
– Olen itse tällä hetkellä sairaslomalla ja pian jään äitiyslomalle. Tässä on ollut hyvää aikaa suunnitella tulevaa, kun ei tarvitse kokoajan olla menossa, Henna kertoo.
Yhteistyö näkyy konkreettisesti myös mallitoimiston nettisivustolla. Täysin uudistunut sivusto julkaistaan torstain aikana ja näkyvästi mukana on luonnollisesti myös NiceKone!
– Olemme Nikon kanssa alkaneesta yhteistyöstämme ja tulevista upeista projekteistamme todella innoissamme, Henna iloitsee!