Huh, mitkä rusketusrajat, Amanda Harkimo!

Monista television realitysarjoista tuttu ja KHL-joukkue Jokereiden otteluissa DJ:nä toimiva Amanda Harkimo on keikkaillut ahkerasti koko kesän eri puolilla Eurooppaa.

Amanda on viihtynyt keikoillaaan bikineissä, joka ei juhlijoita ole taatusti haitannut.

Amandan Instagramissa julkaisemassa uudessa kuvassa kaunottaren vartalolla näkyy selkeitä rusketusrajoja. Aurinkoa onkin riittänyt, sillä Amanda on keikkaillut kesäkuusta lähtien seuraavissa paikoissa: Ibiza, Madrid, Barcelona, Italia, Norja, Ruotsi, Lontoo, Berliini, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Slovakia, Unkari, Serbia, Montenegro, Bosnia, Kroatia, Slovenia, Malta ja Bulgaria.

Alla upea kuva Amandasta rusketusraitoineen avonaisessa uimapuvussa. Jos kuva ei näy, sen voi katsoa täällä.

View this post on Instagram

Auringossa on tultu kesän aikana hengailtua reissuissa ja sehän on yks suuri ryppyjen aiheuttaja, mä haluisin olla forever young mut ens vuonna tuleeki jo 30 lasiin 😬 Oon yrittäny ylläpitää mun forever youngia muun muassa kerran aikasemmin kemiallisella kuorinnalla ja kollageenihoidolla @thelook_kauneusklinikka joka toimi niin SUPER HYVIN ja nyt ku syksy tulee on taas hyvä paikka uudistaa ihoa ja puhdistaa kesän epäpuhtaukset. Sopivasti @karhupuistonplastiikkakirurgia on aikamoinen supertarjous (Kemiallinen kuorinta + kollageenihoito 245€ (ovh 460€) 💁 että sellasta aattelin suositella kaikille muille jolla on sellane fiilis että kesä vähä niinku näkyy naamassa, ens viikolle sain ajan nii sillo voin pistää stooriin mistä kyse. Alla vähä lisäinfoo kemiaallisesta kuorinnasta ja siitä mitä vastaan taistellaan kollageenihoidolla ⤵ . Kuorintahoito perustuu siihen, että ihon pinnalle aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Se parantaa uloimman ihon laatua ja sen kosteuspitoisuutta. Kemiallinen kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkaistaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti. Kuorinta valitaan aina ihotyypin mukaan ja kaikille räätälöidään henk.koht hoito-ohjelma. Kollageeni? Solujen muodostama suurikokoinen proteiini joka muodostaa yli 30 % elimistön proteiinista. Ihon kuivapainosta kollageenia on about 70 %. Kollageeni pitää ihon, nivelet, jänteet ja muut kudokset joustavina, uusiutuvina ja toimintakykyisinä. Vaikka elimistö itse muodostaa kollageenia niin jo noin 25-vuotiaana luontainen kollageenin tuotanto alkaa pikkuhiljaa hidastua. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Näin ihon vastustuskyky aurinkoa, saasteita, ruokavaliota ja tupakointia vastaan heikkenee, ihon kimmoisuus vähenee joka johtaa juonteisiin ja ryppyihin. . #karhupuistonplastiikkakirurgia #kauneusklinikkatiinajylhä #thelook #beauty #love #beautiful #skincare #style #photography #instagood #autumnvibes #photooftheday #tanning #nature #hair #sunglasses #sun #collagen #summer #face #instagram #girl #life #picoftheday #cosmetics #foreveryoung #happy #photo #pretty #siswimsuit

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Tässä lisää Amandan poseerauksia.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Kuvat: Instagram / Amanda Harkimo

5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!
5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!